Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Obehandlad

    Varor (6 st)
    Kalventrecôte Ljus EU

    Kalventrecôte Ljus EU

    T-Boer
    Färskvaror
    Art.nr. 207917
    KG
    1x4xca1,5 kg
    KGD
    1xca1,5 kg
    Kalventrecôte Rosékalv Sverige

    Kalventrecôte Rosékalv Sverige

    Gudruns
    Färskvaror
    Art.nr. 216737
    KG
    1x8xca1,5 kg
    KGD
    1xca1,5 kg
    Kalventrecôte Skivad Tyskland

    Kalventrecôte Skivad Tyskland

    Färskvaruhallen Menigo
    Djupfryst
    Art.nr. 413390
    KG
    1x4xca2,5 kg
    KGD
    1xca2,5 kg
    Gödkalventrecôte EU

    Gödkalventrecôte EU

    T-Boer
    Färskvaror
    Art.nr. 799275
    KG
    1x6xca2 kg
    KGD
    1xca2 kg
    Kalventrecôte Med Kappa Sverige

    Kalventrecôte Med Kappa Sverige

    Scan
    Färskvaror
    Art.nr. 213162
    KG
    1x5xca1,9 kg
    KGD
    1xca1,9 kg
    Kalventrecôte Under 8 mån Tyskland

    Kalventrecôte Under 8 mån Tyskland

    Färskvaruhallen Menigo
    Djupfryst
    Art.nr. 411235
    KG
    1x4xca2,5 kg
    KGD
    1xca2,5 kg
    Filter
    • Färskvaruhallen Menigo
    • Temperaturzon
    • Varumärke
    • Leverantör
    • Kosthållning
    • Svenskt
    Senaste nytt
    Mat i kristider
    Mat i kristider
    Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
    Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
    Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
    Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
    Fredrik har knäckt koden
    Fredrik har knäckt koden
    Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.