Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Krämiga inläggningar

    Varor (12 st)
    Senapssill i Bit MSC

    Senapssill i Bit MSC

    Feldts
    Färskvaror
    Art.nr. 733337
    FRP
    2x2,7 kg
    Senapssill i Bit MSC

    Senapssill i Bit MSC

    Lysekils
    Färskvaror
    Art.nr. 201331
    FRP
    6x550 g
    Senapssill

    Senapssill

    Abba
    Färskvaror
    Art.nr. 214010
    FRP
    6x475 g
    Senapssill MSC

    Senapssill MSC

    Abba Gastronomi
    Färskvaror
    Art.nr. 214019
    FRP
    1x2,4 kg
    Kräftmarinerad Sill

    Kräftmarinerad Sill

    Klädesholmen
    Färskvaror
    Art.nr. 215257
    FRP
    1x2,2 kg
    Skärgårdssill MSC

    Skärgårdssill MSC

    Abba Gastronomi
    Färskvaror
    Art.nr. 214020
    FRP
    1x2,3 kg
    Skärgårdssill i Bit MSC

    Skärgårdssill i Bit MSC

    Feldts
    Färskvaror
    Art.nr. 213904
    FRP
    2x2,7 kg
    Skärgårdssill

    Skärgårdssill

    Abba
    Färskvaror
    Art.nr. 213997
    FRP
    10x220 g
    Skärgårdssill

    Skärgårdssill

    Abba
    Färskvaror
    Art.nr. 214011
    FRP
    6x460 g
    Senapssill i Bit

    Senapssill i Bit

    Abba
    Färskvaror
    Art.nr. 214007
    FRP
    10x230 g
    Kalles Sill Årets Smak 2024

    Kalles Sill Årets Smak 2024

    Abba
    Färskvaror
    Art.nr. 216598
    FRP
    10x230 g
    Kräftmarinerad Sill i Bit MSC

    Kräftmarinerad Sill i Bit MSC

    Feldts
    Färskvaror
    Art.nr. 217323
    FRP
    1x2,7 kg
    Filter
    • Varumärke
    • Leverantör
    • Hållbara val
    Senaste nytt
    Så tolkar du lagerstatus på dina varor
    Så tolkar du lagerstatus på dina varor
    Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
    Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
    Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
    Mat i kristider
    Mat i kristider
    Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.