Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (15 st)

Tofu Naturell Fast

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 210158
FRP
8x400 g

Tofu Naturell Fast EKO KRAV

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 210159
FRP
8x400 g

Tofu Friterad Tärnad

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 213272
FRP
6x400 g
Tofu Blå Fast

Tofu Blå Fast

Mori Nu
Kolonial
Art.nr. 128422
FRP
12x307 g

Tofu hårda bitar

Risberg
Kolonial
Art.nr. 114882
FRP
6x1,8 kg

Tofu Alspånsrökt EKO

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 213033
FRP
8x230 g
Tofu Silken

Tofu Silken

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 217238
FRP
10x400 g

Tofu Naturell Tärnad

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 211675
FRP
2x1,5 kg

Tofu tärnad bönost

Risberg
Kolonial
Art.nr. 734790
FRP
24x540 g

Tofubacon Rökt Vegansk EKO

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 214662
FRP
4x340 g

Tofu Friterad Tärnad

Yipin
Djupfryst
Art.nr. 412375
FRP
1x4 kg

Tofu Naturell Extra Fast

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 215170
FRP
6x950 g
Tofu Marinerad med Soja & Ingefära

Tofu Marinerad med Soja & Ingefära

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 217237
FRP
8x230 g

Tofu Alspånsrökt EKO

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 215172
FRP
6x970 g

Tofu Naturell Extra Fast EKO KRAV EKO

Yipin
Färskvaror
Art.nr. 215171
FRP
6x950 g
Filter
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Hållbara val
  • Växtbaserat
  • Kosthållning
  • Fri från
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.