Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (15 st)

Fyrkantspizza Pepperoni

Stabburet
Djupfryst
Art.nr. 411162
FRP
1x12x700 g

Pizzetta Capricciosa

Mozzo
Djupfryst
Art.nr. 411582
FRP
28x140 g

Pizzetta Bufalina

Mozzo
Djupfryst
Art.nr. 411585
FRP
28x120 g

Mezzaluna 100g

Danora
Djupfryst
Art.nr. 410790
FRP
34x100g
Fyrkantspizza Kebab

Fyrkantspizza Kebab

Stabburet
Djupfryst
Art.nr. 413683
FRP
1x12x680 g
Fyrkantspizza Margherita

Fyrkantspizza Margherita

Stabburet
Djupfryst
Art.nr. 413682
FRP
6x1,2 kg

Fyrkantspizza Skinka

Stabburet
Djupfryst
Art.nr. 411164
FRP
1x12x700 g

Pizza Margherita

Tonys
Djupfryst
Art.nr. 412129
FRP
15x500 g

Pizza Margherita

Mozzo
Djupfryst
Art.nr. 411664
FRP
8x380 g

Minipizza Margherita Bake-off

Easy Food
Djupfryst
Art.nr. 412365
FRP
50x100 g

Fyrkantspizza Chili Cheese

Stabburet
Djupfryst
Art.nr. 412307
FRP
1x12x609 g

Pizzetta Diavola

Mozzo
Djupfryst
Art.nr. 411586
FRP
28x150 g

Pan Pizza Original Gastronorm

Billys
Djupfryst
Art.nr. 774055
FRP
4x1,55 kg

Pan Pizza Veggie Gastronorm

Billys
Djupfryst
Art.nr. 774051
FRP
4x1,55 kg
Mezzaluna di Pane

Mezzaluna di Pane

Bonjour
Djupfryst
Art.nr. 413990
FRP
28x130 g
Filter
  • Bransch och matkultur
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Fri från
  • Växtbaserat
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.