Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mellanmål & efterrätt

    Varor (14 st)

    Sommar Smoothie Äpple & Jordgubb 6 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 108907
    FRP
    12x90 g

    Tropisk Smoothie Äpple & Mango 6 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 108906
    FRP
    12x90 g

    Mango & Banan 5 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 104712
    FRP
    12x190 g

    Päron & Äpple 5 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 104714
    FRP
    12x190 g

    Blåbär & Äpple 4 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 113965
    FRP
    12x125 g

    Mango 4 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 114069
    FRP
    12x190 g

    Frukt Smoothie Äpple & Banan 6 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 108905
    FRP
    12x90 g
    FRP
    6x100 g

    Yoghurt med Hallon, Banan & Äpple 1 År

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 114774
    FRP
    12x120 g

    Smoothie Jordgubb & Banan 6 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 125491
    FRP
    12x90 g

    Fruktmums Jordgubb 6 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 125762
    FRP
    12x110 g

    Fruktmums Hallon 6 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 125493
    FRP
    12x110 g

    Fruktmums Päron 6 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 125492
    FRP
    12x110 g

    Katrinplommon & Päron 4 Mån

    Semper
    Kolonial
    Art.nr. 125761
    FRP
    12x190 g
    Filter
    • Varumärke
    • Leverantör
    • Hållbara val
    Senaste nytt
    Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
    Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
    Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
    Mat i kristider
    Mat i kristider
    Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
    Fredrik har knäckt koden
    Fredrik har knäckt koden
    Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.