Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (15 st)

Penne Rosse Picannti

Felix
Djupfryst
Art.nr. 401186
FRP
8x380 g

Dagens Pasta Alfredo

Findus
Djupfryst
Art.nr. 400344
FRP
8x400 g

Fettuccine Bolognese

Felix
Djupfryst
Art.nr. 402126
FRP
8x380 g

Dagens Pasta Fyra Ostar

Findus
Djupfryst
Art.nr. 401708
FRP
8x390 g

Linguine Bolognese

Green Cuisine
Djupfryst
Art.nr. 410631
FRP
6x400 g

Pasta al Pomodoro

Gooh
Färskvaror
Art.nr. 213828
FRP
6x400 g

Penne med Mozzarella

Felix
Djupfryst
Art.nr. 401185
FRP
8x380 g

Karins Lasagne

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 411511
FRP
9x390 g

Tortelloni med Ricotta & Spenat

Gooh
Färskvaror
Art.nr. 210071
FRP
9x370 g

Spagetti Carbonara

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412171
FRP
6x390 g

Spagetti Bolognese

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412167
FRP
6x420 g

Dagens Lasagnette

Findus
Djupfryst
Art.nr. 407583
FRP
8x380 g

Spagetti med köttfärssås

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 411517
FRP
6x400 g
Dagens Casarecce med Chipotlesås

Dagens Casarecce med Chipotlesås

Findus
Djupfryst
Art.nr. 414014
FRP
8x390 g
Dagens Pasta Bacon & Parmesansås

Dagens Pasta Bacon & Parmesansås

Findus
Djupfryst
Art.nr. 414015
FRP
8x390 g
Filter
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Växtbaserat
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.