Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (8 st)
Vaktel 2-pack

Vaktel 2-pack

Gourmet Quality
Djupfryst
Art.nr. 413674
FRP
12x300 g
Vaktel Urbenad

Vaktel Urbenad

Gourmet Quality
Djupfryst
Art.nr. 413675
FRP
10x520 g

Vaktel Hel

Caillor
Färskvaror
Art.nr. 211218
FRP
5x2x180 g

Vaktel Urbenad Tunnel med Vingar och Ben ca 140g

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215265
KG
1x6xca560 g

Vaktel Crapaudine Hel Urbenad ca 130g

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215247
KG
1x6xca520 g

Vaktellår ca 30g

La Belle de France
Färskvaror
Art.nr. 215266
KG
1x12xca600 g

Vaktel Urbenad på Irlandsvis

Caillor
Färskvaror
Art.nr. 205937
KG
1x10xca200 g
KGD
1xca200 g
Vaktel Jumbo 2-pack

Vaktel Jumbo 2-pack

Gourmet Quality
Djupfryst
Art.nr. 413977
FRP
12x450 g
Filter
  • Färskvaruhallen Menigo
  • Bransch och matkultur
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.