×
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Menigo
Utforska sortiment
Inspireras
Bli kund
Logga in
Mat
Chark & delikatess
Sylta & blodmat
Blodpudding
Blodpudding
Varor (8 st)
Gallerivy
Listvy
Gallerivy
Populärast
Jämförelsepris
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Publiceringsdatum
Klimatavtryck
: lågt till högt
Ny!
Populärast
0.5 kg CO₂e/kg
Blodpudding
Lithells
Färskvaror
Art.nr. 714111
FRP
3x3,4 kg
Köp (Logga in)
0.7 kg CO₂e/kg
Blodpudding
Gea
Färskvaror
Art.nr. 209426
FRP
15x500 g
Köp (Logga in)
Blodpudding Skivad
Gudruns
Djupfryst
Art.nr. 413297
FRP
1x5 kg
Köp (Logga in)
21.2 kg CO₂e/kg
Blodpudding Hel
Nyhléns Hugosons
Färskvaror
Art.nr. 732212
FRP
4x2,5 kg
Köp (Logga in)
1.4 kg CO₂e/kg
Blodpudding Glutenfri
Lithells
Färskvaror
Art.nr. 215228
FRP
15x475 g
Köp (Logga in)
0.5 kg CO₂e/kg
Blodpudding Förstekt
Lithells
Djupfryst
Art.nr. 711598
FRP
2x2,5 kg
Köp (Logga in)
21.2 kg CO₂e/kg
Blodpudding Sverige
Chefs Basic
Djupfryst
Art.nr. 402744
KG
1x3xca2,3 kg
Köp (Logga in)
0.7 kg CO₂e/kg
Blodpudding Geas
Lithells
Färskvaror
Art.nr. 209763
FRP
4x1,56 kg
Köp (Logga in)
Filter
Färskvaruhallen Menigo
Utvalt_Nara
(1)
Utvalt & Nära
Temperaturzon
Färskvaror
(5)
Djupfryst
(3)
Varumärke
Menigos egna varor
(1)
Lithells
(4)
Gea
(1)
Nyhléns Hugosons
(1)
Gudruns
(1)
Chefs Basic
(1)
Leverantör
Atria Sverige AB
(5)
Nyhléns & Hugosons Chark AB
(1)
Gudruns AB
(1)
Menigo
(1)
Svenskt
Kött från Sverige
(2)
Fri från
Glutenfri
(1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.