Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (8 st)

Blodpudding Geas

Lithells
Färskvaror
Art.nr. 209763
FRP
4x1,56 kg

Blodpudding

Lithells
Färskvaror
Art.nr. 714111
FRP
3x3,4 kg

Blodpudding

Gea
Färskvaror
Art.nr. 209426
FRP
15x500 g
Blodpudding Skivad

Blodpudding Skivad

Gudruns
Djupfryst
Art.nr. 413297
FRP
1x5 kg

Blodpudding Hel

Nyhléns Hugosons
Färskvaror
Art.nr. 732212
FRP
4x2,5 kg

Blodpudding Glutenfri

Lithells
Färskvaror
Art.nr. 215228
FRP
15x475 g

Blodpudding Förstekt

Lithells
Djupfryst
Art.nr. 711598
FRP
2x2,5 kg

Blodpudding Sverige

Chefs Basic
Djupfryst
Art.nr. 402744
KG
1x3xca2,3 kg
Filter
  • Färskvaruhallen Menigo
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Svenskt
  • Fri från
Senaste nytt
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.