×
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Menigo
Utforska sortiment
Inspireras
Bli kund
Logga in
Mat
Chark & delikatess
Färsartiklar
Färsbiff
Nötkött
Nötkött
Varor (9 st)
Gallerivy
Listvy
Gallerivy
Populärast
Jämförelsepris
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Publiceringsdatum
Klimatavtryck
: lågt till högt
Ny!
Populärast
15.7 kg CO₂e/kg
Grekiskinspirerad färsbiff 65g SE
Tulip
Djupfryst
Art.nr. 410357
FRP
3x2 kg
Köp (Logga in)
15.7 kg CO₂e/kg
TexMex Biff 40g Fri från
Felix
Djupfryst
Art.nr. 757591
FRP
1xca138x40 g
Köp (Logga in)
15.7 kg CO₂e/kg
Nötfärsbiff 50g KRAV Fri från
Felix
Djupfryst
Art.nr. 403760
FRP
1x110x50 g
Köp (Logga in)
15.7 kg CO₂e/kg
Krögarbiff 50g Fri från
Felix
Djupfryst
Art.nr. 710544
FRP
1x110x50 g
Köp (Logga in)
21.2 kg CO₂e/kg
Pepparbiff Stekt 60g
Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412091
FRP
1x4,5 kg
Köp (Logga in)
15.7 kg CO₂e/kg
Färsbiff Nöt 40g
Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412099
FRP
1x4 kg
Köp (Logga in)
15.7 kg CO₂e/kg
Tacobiff 40g Sverige
Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412097
FRP
1x4 kg
Köp (Logga in)
15.7 kg CO₂e/kg
Färsbiff Piacenza 60g Sverige
Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 411536
FRP
1x4 kg
Köp (Logga in)
21.2 kg CO₂e/kg
Spanskinspirerad färsbiff 40 g SE
Danish Crown Professional
Djupfryst
Art.nr. 413055
FRP
3xca 50x40 g
Köp (Logga in)
Filter
Varumärke
Tulip
(1)
Dafgårds
(4)
Felix
(3)
Danish Crown Professional
(1)
Leverantör
Danish Crown Sweden AB
(2)
Gunnar Dafgård AB
(4)
Orkla Foods Sverige AB
(3)
Svenskt
Kött från Sverige
(1)
Hållbara val
Ekologisk
(1)
Kravmärkt
(1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.