Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (14 st)

Spanskinspirerad färsbiff 40 g SE

Danish Crown Professional
Djupfryst
Art.nr. 413055
FRP
3xca 50x40 g

Grekiskinspirerad färsbiff 65g SE

Tulip
Djupfryst
Art.nr. 410357
FRP
3x2 kg

Färsbiff Grekisk stekt 50g SE FV

Familjen Dafgård
Djupfryst
Art.nr. 402988
FRP
1x80x50 g

Viltfärsbiff 130 g

Krögarklass
Djupfryst
Art.nr. 408040
FRP
1xca38x130 g

TexMex Biff 40g Fri från

Felix
Djupfryst
Art.nr. 757591
FRP
1xca138x40 g

Ängsbiff EKO

Lecora
Djupfryst
Art.nr. 407466
FRP
1x80x65 g

Nötfärsbiff 50g KRAV Fri från

Felix
Djupfryst
Art.nr. 403760
FRP
1x110x50 g

Krögarbiff 50g Fri från

Felix
Djupfryst
Art.nr. 710544
FRP
1x110x50 g

Fårfärsbiff fylld med vitlök och örtsmör, 130g

Lagerblad Foods
Djupfryst
Art.nr. 407295
FRP
1x5,2 kg

Pepparbiff Stekt 60g

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412091
FRP
1x4,5 kg

Grekisk Färsbiff kyckling/nöt 50g Sverige

Lithells
Djupfryst
Art.nr. 402966
FRP
2x60x50 g

Färsbiff Nöt 40g

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412099
FRP
1x4 kg

Tacobiff 40g Sverige

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412097
FRP
1x4 kg

Färsbiff Piacenza 60g Sverige

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 411536
FRP
1x4 kg
Filter
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Svenskt
  • Hållbara val
  • Märkning
Senaste nytt
”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
Årets Stellakock heter Elvira Lindqvist och är kökschef på Fotografiska i Stockholm. För Menigo berättar hon om sin passion för hållbarhet och varför det behövs ett särskilt pris för kvinnliga kockar.
100 % växtbaserat och palmoljefritt
100 % växtbaserat och palmoljefritt
I Helsingborg har matfetter och margariner från varumärken som Flora och Lätta tillverkats i över 60 år och i september tog man ett stort steg genom att hela fabriken blev 100% växtbaserad.
Från Food Trucks till finrummet
Från Food Trucks till finrummet
Indian Street Food är food truck-företaget som öppnade massa krogar, och som har serverat både Kungen och Indiens president. Framgångsreceptet är en stor kärlek till autentisk indisk mat och insikten om att människor vill äta gott, snabbt och prisvärt.