Varor (193 st)
Altozano Tempranillo Cabernet Sauvignon
Finca Constancia/Gonzalez Byas
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 730541
FRP
6x75 cl
Steak House Cabernet Sauvignon
The Magnificent Wine Company
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 718137
FRP
12x75 cl
Adelante Uno Tempranillo Merlot EKO
Bodegas Fernando Castro
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 734767
FRP
6x75 cl
Filter
- Land
Spanien (48)Frankrike (39)USA (16)Argentina (7)Australien (7)Chile (3)Libanon (3)Nya Zeeland (1)Portugal (2)Sydafrika (5)Uruguay (2)Österrike (2)
- Region
Venetien (20)Rhonedalen (25)Kalifornien (15)Toscana (19)Rioja (25)Aconcagua (1)Apulien (4)Bekaa (3)Bierzo (2)Bordeaux (4)
Visa alla - Leverantör
Nigab AB (20)Hermansson & Co AB (21)Pernod Ricard Sweden AB (11)Arvid Nordquist Hab (17)Enjoy Wine & Spirits AB (18)ABNo.1 Production (13)Amka AB (3)Bibendum AB (1)Carovin AB (2)Fontana Food AB (5)
Visa alla - Distrikt
Valpolicella (12)Côtes du Rhône (10)Chianti (6)North Coast (1)Puglia (2)Alto Adige (1)Barbaresco (1)Barbera d'Alba (2)Barbera d'Asti (1)Barolo (1)
Visa alla - Växtbaserat
Vegan (57)
- Hållbara val
Ekologisk (33)EU Ekologisk odling (4)Ecolabel (1)
- Varumärke
Menigos egna varor (1)Finca Constancia/Gonzalez Byas (1)Alain Jaume (6)Tommasi (6)Bodegas Salentein (3)Accolade Wines (1)Agostino Pavia e Figli di Gius (1)Albert Bichot (1)Albino Armani (1)Alegre Valganon (1)
Visa alla - Producent
Finca Constancia/Gonzalez Byas (1)Alain Jaume (6)Tommasi (7)Bodegas Salentein (3)Premium Wine Selection (2)Accolade Wines (2)Agostino Pavia e Figli di Gius (1)Albert Bichot (1)Alegre Valganon (1)ALEJANDRO FERNANDEZ PESQUERA (1)
Visa alla
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.























