Varor (85 st)
Altozano Tempranillo Syrah Rosé
Finca Constancia/Gonzalez Byas
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 730537
FRP
6x75 cl
Alain Jaume Bellissime Reserve Rosé Côtes-du-Rhône EKO
Vermouth
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 728108
FRP
6x75 cl
Filter
- Bransch och matkultur
- Land
Frankrike (46)Italien (18)Spanien (11)Argentina (2)Nya Zeeland (1)Australien (1)USA (1)Portugal (2)Sydafrika (2)Tyskland (1)
- Varumärke
Menigos egna varor (4)Badet Clement & Cie (2)Foncalieu (5)Castellani (1)Famille Quiot (3)Accolade Wines (1)Amabelli (1)Barone Montalto (1)Barton & Guestier (2)Bodegas Callia (2)
Visa alla - Region
Provence (18)Languedoc-Roussillon (17)Frankrike sydvõst (2)Toscana (4)Venetien (4)Abruzzerna (1)Apulien (2)Beiras (1)Castilla (1)Champagne (1)
Visa alla - Leverantör
Moestue & Cask AB (4)Nigab AB (5)Pernod Ricard Sweden AB (6)Arvid Nordquist Hab (7)Enjoy Wine & Spirits AB (6)ABNo.1 Production (2)Amka AB (2)Berntson Brands AB (4)Bibendum AB (1)Fontana Food AB (3)
Visa alla - Distrikt
Côtes de Provence (12)Vin de Pays d Oc (6)Coteaux du Languedoc (1)Côtes du Ventoux (1)Côtes du Rhône (1)Vin de Pays du Comte Tolosan (1)Fitou (1)Chianti (1)Coteaux d'Aix-en-Provence (2)
- Växtbaserat
Vegan (19)
- Hållbara val
Ekologisk (12)EU Ekologisk odling (5)Fairtrade/Rättvisemärkt (1)
- Producent
Badet Clement & Cie (2)Foncalieu (5)Castellani (1)Famille Quiot (3)Cantine Settesoli (3)Accolade Wines (2)Alain Jaume (1)Amabelli (1)Barone Montalto (1)Barton & Guestier (2)
Visa alla
Senaste nytt
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.























