Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

O.P. Anderson Miniature Mix 10x5 cl Småflaskor EKO

O.P. Anderson Miniature Mix 10x5 cl Småflaskor EKO

OP Anderson
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 723935
FRP
8x10x5 cl
    • Leverantör: Anora Sweden AB
    • Producent: Altia
    • Ursprungsland: Sverige
    • Alkoholprocent: 37 volymprocent
    • Lev.artnr: 1021838
    • Koldioxidavtryck: 4.3 kg CO₂e/kg
Hållbart val
Passar till
Att använda källarsval som snaps eller till drinkar och cocktails.
Smakbeskrivning
Fylliga, runda och friska smaker.
Beskrivning
O.P Anderson Orginal som i denna förpackning har en lägre alkoholhalt än hel och halvflaska: Fyllig och balanserad kryddighet med tydlig smak av kummin och inslag av anis och fänkål. O.P. Anderson Klar: En frisk och fyllig kryddighet av dillfrö och citron med inslag av kummin, anis och fänkål. O.P. Anderson Petronella: Frisk och fyllig äppelkaraktär med tydlig kryddighet av kummin och toner av anis och fänkål. Fyllig, rund och frisk smak. Att använda källarsval som snaps eller till drinkar och cocktails.
Praktisk info
O.P. Anderson Miniature mix 37% EKO 10 flaskor x 5cl; 4 Original, 3 Klar, 3 Petronella
Märkningar
KlimatavtryckCO₂e/kg
4.3kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 4.3 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Produktåterkallelse Stjärnägg
Produktåterkallelse Stjärnägg
Menigo och Stjärnägg återkallar flertalet äggartiklar på grund av förekomst av Salmonella Enteridis i hönsens stallmiljö.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.