Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mariestads Påskbrygd Alkoholfri ENGL

Mariestads Påskbrygd Alkoholfri ENGL

Mariestads
Kolonial
Art.nr. 117632
FRP
24x33 cl
    • Leverantör: Spendrups Bryggeri AB
    • Nettovikt: 7,92 kg
    • Lev.artnr: 1189611
    • Koldioxidavtryck: 1.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Alkoholfria Mariestads Påskbrygd är ett bra tillskott på påskbordet för att alla skall kunna njuta en Mariestads till påskens läckerheter. Ölet är djupt bärnstensfärgat och vi har använt fyra olika maltsorter för att skapa fyllighet och djup, Mariestads Påskbrygd har en elegant och humlearomatisk beska med en delikat blommig doft. Doft: Humle blommig doft med inslag av citrus och grape. Smak: Smaken är humle betonad med en fyllighet som balanserats upp med en sötma från mörk karamellmalt. Detta ger ett runt och fylligt öl som har en balanserad beska och en utsökt humlearom. Passar till: Passar till påskens rika smakvariationer med maträtter som sill, lax, kyckling, ägg och lamm.
Praktisk info
Det här är en säsongsartikel som bara är tillgänglig vissa tider på året
KlimatavtryckCO₂e/kg
1.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 1.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.