Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Migi

Förbrukningsprodukter och utrustning som underlättar arbetet i restaurang och storkök. Glas, engångsprodukter, servetter, ljus m.m.

Migi är vårt eget sortiment av non-food-produkter och utrustning. Det är skapat utifrån våra kunskaper om vad restauranger och storkök efterfrågar. När vi tittade igenom våra kunders önskemål såg vi att det fanns behov av matsäkra produkter till rätt pris utan att tumma på kvaliteten. Det blev startskottet för Migi.

Inom varumärket Migi finns mer än 100 artiklar som underlättar arbetet i restaurang och storkök. Här finns glas, engångsprodukter, servetter, ljus och mycket annat. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med att utveckla Migis sortiment med fler produkter och nya innovationer. Våra inköpare är flitiga besökare på mässor världen över för att ha koll på nyheter och nya spännande materialval.

Utvalda produkter- Rishusk

Utvalda produkter

rishusk-tallrik.jpg


Upptäck Rishusk 

- klimatsmart och hållbart alternativ till plast.
Tallrikar, skålar och muggar helt tillverkat av den miljövänliga komponenten rishusk.

Vad är rishusk?
Rishusk är skalet som täcker själva riskornet och det är ett naturligt råmaterial. Varje år produceras ca 500 miljoner ton ris vilket ger cirka 125 miljoner ton rishusk. Vanligtvis klassas rishusk som jordbruksavfall och bränns ofta på fältet. Det innebär dels en fara för de bönder som bor där samt att det medför utsläpp av koldioxid och svaveldioxid vilket leder till stora luftföroreningar.

Vid tillverkning kan rishusket istället malas till ett pulver som blandas med lignin och sedan formas till tallrikar, skålar och muggar.

Läs mer om rishusk

............