Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

La Boulangerie

Sveriges bredaste och mest kompletta utbud av bröd. Allt är fryst och finns som färdigbakat, förbakat eller förjäst – olika lösningar för olika behov.

I Frankrike brukar man säga att ingen måltid är komplett utan bröd. Och visst finns det något speciellt i doften av nybakat bröd, den där lite varma känslan som sätter fart på smaklökarna och skvallrar om att snart kommer något gott att serveras.

För oss är bröd kärleken till hantverket, kunskapen om hur man lockar fram det allra finaste från förhållandevis basala ingredienser. Det är valet av råvaror kombinerat med bagarens och konditorns hantverksskicklighet som gör att vissa bakverk är bättre än andra. Under varumärket La Boulangerie har vi samlat de bästa smakupplevelserna och förpackat dem på ett sätt som passar de allra flesta.

La Boulangerie är Sveriges bredaste och mest kompletta utbud av bröd, dessutom med ett flertal helt unika produkter. Allt är fryst och finns som färdigbakat, förbakat eller förjäst – olika lösningar för olika behov. Välj själv hur mycket du vill göra, doften av nybakat ingår.