Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Leverantörsporträtt - Violife Professional

Vi vill gärna att du ska få lära känna våra leverantörer ännu bättre. Därför vi valt att presentera dem här på menigo.se. Först ut är Violife Professional, som verkligen ligger i framkant när det kommer till växtbaserade alternativ till mejeriprodukter.

Violife Professionals växtbaserade produkter kan hjälpa alla inom restaurangbranschen; pizzerior, kaféer, storkök, hotell och cateringföretag, att möta dagens moderna krav genom att uppfylla gästernas efterfrågan och skapa ett mer hållbart kök.
Violife Professional: Vi är Generation Plant
Violife Professional: Vi är Generation Plant
Upfield Professional heter nu Violife Professional. En mängd växtbaserade mejerialternativ som passar alla gäster – och inte kompromissar med vare sig smak eller resultat.
Hållbar partner
Hållbar partner
Vår leverantör Violife Professional berättar om möjligheten att som stor aktör påverka klimatarbetet.
Våra varumärken
Våra varumärken
Växtbaserade alternativ till mejeriprodukter ja, men vad är vad? Här hittar du korta presentationer om de varumärken som ingår i Violife Professionals portfölj.
Topp 4 produkter: Restaurangkunder
Topp 4 produkter: Restaurangkunder
Många vill välja grönt när det kommer till mat och efterfrågan på växtbaserat ökar. Här är våra fyra mest populära produkter bland restaurangkunder.
Topp 4 produkter: Offentliga kunder
Topp 4 produkter: Offentliga kunder
Har du många gäster med olika behov och önskemål? Här är våra fyra mest populära laktosfria och växtbaserade produkterna i det offentliga köket.
Topp 4 produkter: Servicehandelskunder
Topp 4 produkter: Servicehandelskunder
Konsumenter efterfrågar allt mer goda, växtbaserade alternativ. Här är hittar du våra topp 4 produkter bland servicehandelskunder.
Uppgradera menyn till växtbaserat
Uppgradera menyn till växtbaserat
Fler och fler svenskar äter mindre kött och mer vegetariskt. Att ha alternativ för veganer och flexitarianer ger goda möjligheter för din restaurang, men är även bra för vår planet.
Krämigt god mat för alla med Flora
Krämigt god mat för alla med Flora
Flora Plant Visp 31% är vegansk, glutenfri och laktosfri och passar perfekt i både varm och kall matlagning. Ersätter vanlig mejerigrädde i såser, pastarätter, gratänger och bakverk!
Veganisera din favoriträtt med Flora Professional
Veganisera din favoriträtt med Flora Professional
Oavsett om dina gäster är vego, laktosintoleranta eller bara vill äta mer grönt, kommer de inte sakna vare sig utbud eller smak med Flora Professional. En vegansk grädde utan allergener!
Växtbaserat & krämigt med Rama Professional
Växtbaserat & krämigt med Rama Professional
Rama Professional funkar i både kall och varm matlagning. Passar perfekt oavsett om du har gäster som måste eller vill äta laktosfritt och grönt.
En visp ska smaka gott & vara pålitlig
En visp ska smaka gott & vara pålitlig
RAMA Visp 31% Låglaktos - Ett gräddalternativ med bra smak och fyllig konsistens. Kan användas i både varma och kalla rätter och har god syrastabilitet. Låglaktos.
Växtbaserad semla med pumpafröfyllning
Växtbaserad semla med pumpafröfyllning
Fler och fler efterfrågar växtbaserade alternativ i semmeltider. Här hittar du recept på vegansk semla med klassisk mandelmassa eller klimatsmart fyllning med pumpakärnor.