Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Violife Professional: Vi är Generation Plant

Upfield Professional heter nu Violife Professional. En mängd växtbaserade mejerialternativ som passar alla gäster – och inte kompromissar med vare sig smak eller resultat.

Violife Professionals växtbaserade produkter kan hjälpa alla inom restaurangbranschen, allt från pizzerior till kaféer, storkök, hotell och cateringföretag, att möta dagens moderna krav genom att uppfylla gästernas efterfrågan och skapa ett mer hållbart kök.Nytt namn, samma god smak!

Våra välkända varumärken, som bland annat Rama, Flora och Violife, hjälper dig att skapa goda växtbaserade rätter som hjälper dig utöka din meny och möta den efterfrågan som finns på dessa rätter. #makeitplant helt enkelt!
Att byta från mejeriprodukter ska vara enkelt och våra produkter hjälper dig att få samma goda resultat inom både matlagning och bakning. Produkter som kan hjälpa dig förbättra dina marginaler och uppfylla konsumenternas förväntningar på allergenfri och klimatsmart mat.

Enkla ingredienser gjorda för kockar.
Vi är Generation Plant.


Förändrade kostvanor kräver förändrade menyer

Visste du att våra växtbaserade matfetter har 70% lägre klimatpåverkan än animaliskt smör och att vår Flora Plant Visp har 65 % lägre klimatavtryck jämfört med mejerigrädde?*

Växtbaserad mat är ingen övergående trend. Det är en global rörelse med miljömedvetna konsumenter som förändrar hur de äter. Vi vill vara med och bidra till att minska svinnet och utsläppen och skapa en mer hållbar framtid för branschen.

Vårt uppdrag är att fortsätta skapa moderna lösningar som hjälper till att serveras goda och näringsrika rätter, både i och utanför hemmet. Kristina Hovmöller, Försäljningschef för Violife Professional i Norden säger, ”Vi hoppas kunna hjälpa kockar utöka sina menyer med växtbaserade alternativ, som är snälla mot planeten, och samtidigt minska komplexiteten som uppstår i köket när många olika kostbehov behöver tillgodoses”.

*Baserat på livscykelanalys uförd av Quantis 2018, för mer information gå in på violifeprofessional.se/hallbarhet.

Leverantörsporträtt

Violife Professional
Tillbaka
Passar alla, inklusive personer som inte äter mjölk, laktos, gluten eller soja. Även Halal och kosher.

Locka fler gäster, genom att hjälpa dig att lägga till fler växtbaserade rätter på menyn.

Bra för planeten, då växtbaserade mejerialternativ hjälper dig sänka kökets klimatpåverkan.