×
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Menigo
Utforska sortiment
Inspireras
Bli kund
Logga in
Mat
Skafferiet
Smaksättare
Kryddpasta & puré
Sambal
Sambal
Pasta
Varor (10 st)
Gallerivy
Listvy
Gallerivy
Populärast
Jämförelsepris
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Publiceringsdatum
Klimatavtryck
: lågt till högt
Ny!
Populärast
6.7 kg CO₂e/kg
Sambal Oelek chilipasta
Lucullus
Kolonial
Art.nr. 745500
FRP
6x725 g
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sambal Harissa Afrikansk
Risberg
Kolonial
Art.nr. 759173
FRP
24x390 g
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sambal Oelek chilipasta
Flower Brand
Kolonial
Art.nr. 783828
FRP
6x720 g
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sambal Oelek chilipasta
Santa Maria
Kolonial
Art.nr. 113041
FRP
6x730 g
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sambal Badjak Original
Koningsvogel
Kolonial
Art.nr. 721841
FRP
6x750 g
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sambal Oelek chilipasta
Flower Brand
Kolonial
Art.nr. 734836
FRP
1x10 kg
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sambal Oelek chilipasta
Lucullus
Kolonial
Art.nr. 767853
FRP
1x10 kg
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sambal Oelek chilipasta
Risberg
Kolonial
Art.nr. 125953
FRP
1x10 kg
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sambal Oelek chilipasta
Flower Brand
Kolonial
Art.nr. 792259
FRP
6x200 g
Köp (Logga in)
6.7 kg CO₂e/kg
Sambal Harissa
Cap tunis
Kolonial
Art.nr. 124564
FRP
12x760 g
Köp (Logga in)
Filter
Varumärke
Lucullus
(2)
Flower Brand
(3)
Koningsvogel
(1)
Risberg
(2)
Cap tunis
(1)
Santa Maria
(1)
Leverantör
Werners Gourmetservice AB
(7)
Haugen-gruppen AB
(2)
Santa Maria AB
(1)
Växtbaserat
Vegan
(1)
Vegetarisk
(1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.