Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skal & chips

    Varor (12 st)

    Nacho Chips Runda

    Brakes
    Kolonial
    Art.nr. 901140
    FRP
    12x450 g

    Nacho Chips Rund

    Santa Maria
    Kolonial
    Art.nr. 127823
    FRP
    12x475 g

    Tortillachips

    Brakes
    Kolonial
    Art.nr. 901141
    FRP
    12x450 g

    Nacho Chips Runda

    Mission Foods
    Kolonial
    Art.nr. 103744
    FRP
    12x500 g

    Tortilla Chips Cheese

    Santa Maria
    Kolonial
    Art.nr. 127819
    FRP
    12x475 g

    Tortilla Chips Salted

    Santa Maria
    Kolonial
    Art.nr. 127821
    FRP
    15x185 g

    Tacoskal

    Santa Maria
    Kolonial
    Art.nr. 127820
    FRP
    10x20x11 g

    Tortilla Chips Cheese

    Santa Maria
    Kolonial
    Art.nr. 127825
    FRP
    15x185 g

    Taco Tubs

    Santa Maria
    Kolonial
    Art.nr. 127826
    FRP
    1x3,625 kg

    Nacho Chips Runda

    Santa Maria
    Kolonial
    Art.nr. 127824
    FRP
    20x185 g

    Mini Taco Tubs

    Santa Maria
    Kolonial
    Art.nr. 127822
    FRP
    14x86 g
    Tortilla Chips Ofriterade

    Tortilla Chips Ofriterade

    Mexalia
    Kolonial
    Art.nr. 129293
    FRP
    4x2,5 kg
    Filter
    • Varumärke
    • Leverantör
    • Fri från
    • Växtbaserat
    Senaste nytt
    Så tolkar du lagerstatus på dina varor
    Så tolkar du lagerstatus på dina varor
    Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
    Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
    Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
    Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
    Mat i kristider
    Mat i kristider
    Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.