×
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Menigo
Utforska sortiment
Inspireras
Bli kund
Logga in
Mat
Skafferiet
Ris, pasta, gryn & mos
Potatis- & rotmos
Potatis- & rotmos
Potatismos
Rotmos
Varor (11 st)
Gallerivy
Listvy
Gallerivy
Populärast
Jämförelsepris
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Publiceringsdatum
Klimatavtryck
: lågt till högt
Ny!
Populärast
Potatismos Komplett
Kolonial
Art.nr. 901589
FRP
3x2,1 kg
Köp (Logga in)
2.9 kg CO₂e/kg
Potatismos Komplett
Felix
Kolonial
Art.nr. 764886
FRP
5x2 kg
Köp (Logga in)
2.9 kg CO₂e/kg
Expressmos
Felix
Kolonial
Art.nr. 791374
FRP
5x2 kg
Köp (Logga in)
2.9 kg CO₂e/kg
Potatismos Komplett
Felix
Kolonial
Art.nr. 710520
FRP
1x6,75 kg
Köp (Logga in)
2.9 kg CO₂e/kg
Grillmästarmos Pulver
Felix
Kolonial
Art.nr. 710522
FRP
1x6,75 kg
Köp (Logga in)
2.9 kg CO₂e/kg
Potatismos Komplett
Felix
Kolonial
Art.nr. 148727
FRP
21x220 g
Köp (Logga in)
2.9 kg CO₂e/kg
Rotmos Pulver
Felix
Kolonial
Art.nr. 185594
FRP
15x285 g
Köp (Logga in)
2.9 kg CO₂e/kg
Potatismos Pulver
Buffe
Kolonial
Art.nr. 122939
FRP
12x375 g
Köp (Logga in)
2.9 kg CO₂e/kg
Potatismos Pulver
Felix
Kolonial
Art.nr. 185601
FRP
9x1,243 kg
Köp (Logga in)
2.9 kg CO₂e/kg
Potatismos Kallrörd
Knorr
Kolonial
Art.nr. 109466
FRP
4x3 kg
Köp (Logga in)
2.9 kg CO₂e/kg
Potatismos Pulver
Felix
Kolonial
Art.nr. 185600
FRP
15x444 g
Köp (Logga in)
Filter
Varumärke
Menigos egna varor
(1)
Felix
(8)
Sysco Essentials
(1)
Buffe
(1)
Knorr
(1)
Leverantör
Orkla Foods Sverige AB
(8)
Menigo
(1)
Piwa Food AB
(1)
Unilever Sverige AB
(1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.