Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (9 st)

Couscous EKO

Tage Lindblom
Kolonial
Art.nr. 115521
FRP
1x4 kg

Couscous

Brakes
Kolonial
Art.nr. 900069
FRP
1x5 kg

Pärlcouscous Moghrabie

Sevan
Kolonial
Art.nr. 125244
FRP
12x500 g
Couscous EKO

Couscous EKO

Urtekram
Kolonial
Art.nr. 128659
FRP
2x2,5 kg
Couscous Fullkorn EKO KRAV

Couscous Fullkorn EKO KRAV

Kung Markatta
Kolonial
Art.nr. 128371
FRP
2x2,5 kg
Couscous EKO

Couscous EKO

Sevan
Kolonial
Art.nr. 128590
FRP
1x5 kg

Couscous KRAV

Saltå Kvarn
Kolonial
Art.nr. 121623
FRP
1x2,5 kg

Couscous Mograbieh

Werners Gourmetservice
Kolonial
Art.nr. 716181
FRP
12x1 kg

Couscous

Tipiak
Kolonial
Art.nr. 755825
FRP
1x5 kg
Filter
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Hållbara val
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.