Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (18 st)

Tryffelmayo Dressing

Rydbergs
Färskvaror
Art.nr. 127700
FRP
6x900 g

Sriracha Mayo Vego

Rydbergs
Färskvaror
Art.nr. 212925
FRP
6x900 g

Tryffelmayo Dipp

Rydbergs
Färskvaror
Art.nr. 127698
FRP
25x35 g

Majonnäs Chili

Rapsona
Färskvaror
Art.nr. 210432
FRP
6x900 g
Grillad Lök Mayo

Grillad Lök Mayo

Rydbergs
Färskvaror
Art.nr. 216965
FRP
6x900 g

Prepp Majo Citron Dill

Rydbergs
Färskvaror
Art.nr. 213696
FRP
1x2,5 kg

Tryffelmajonnäs

Gourmet Service
Färskvaror
Art.nr. 212150
FRP
1x2,5 kg

Sriracha Mayo

Rydbergs
Färskvaror
Art.nr. 118486
FRP
1x2500 g

Jalapeño Mayo

Johnnys Buddies
Kolonial
Art.nr. 215401
FRP
6x850 g

Gurkmajonnäs

Johnnys
Kolonial
Art.nr. 123766
FRP
6x800 g

Tryffelmayo Dressing

Rydbergs
Färskvaror
Art.nr. 215366
FRP
1x2,5 kg

Mango Habanero Mayo

Johnnys Buddies
Färskvaror
Art.nr. 215402
FRP
6x850 g

Japansk Majonnäs Kewpie

Kewpie
Kolonial
Art.nr. 124605
FRP
6x355 ml

Chili Mayo

Bähncke
Kolonial
Art.nr. 215393
FRP
6x850 g

Mango Habanero Mayo

Johnnys
Kolonial
Art.nr. 127790
FRP
8x255 ml

Citronmajonnäs

Kavli
Färskvaror
Art.nr. 187973
FRP
12x275 g
Mango Habanero Mayo

Mango Habanero Mayo

Johnnys Buddies
Kolonial
Art.nr. 129038
FRP
8x265 ml
Dragon Mayo

Dragon Mayo

Rydbergs
Färskvaror
Art.nr. 216963
FRP
6x900 g
Filter
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
Senaste nytt
Street Food på Menyn
Street Food på Menyn
Att äta ute är mer inne än någonsin. Du har väl inte missat vårt utvalda sortiment som passar utmärkt för street food. Fräsch kyckling, krispiga fries och viktiga tillbehör.
Mänskliga rätter från världens alla hörn
Mänskliga rätter från världens alla hörn
Under 2020-talet förväntas 25 % av de som bor i Sverige ha utländsk bakgrund och förväntningarna på vad som erbjuds inom restaurang och storkök kommer bara att öka.
”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
Årets Stellakock heter Elvira Lindqvist och är kökschef på Fotografiska i Stockholm. För Menigo berättar hon om sin passion för hållbarhet och varför det behövs ett särskilt pris för kvinnliga kockar.