×
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Menigo
Utforska sortiment
Inspireras
Bli kund
Logga in
Mat
Skafferiet
Kolonialt frukt & grönt
Grönsaker
Röd paprika
Röd paprika
Grillad
Strimlad & Skuren
Varor (9 st)
Gallerivy
Listvy
Gallerivy
Populärast
Jämförelsepris
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Publiceringsdatum
Klimatavtryck
: lågt till högt
Ny!
Populärast
0.6 kg CO₂e/kg
Paprikasallad Strimlad
Pedros
Kolonial
Art.nr. 105964
FRP
3x4,1 kg
Köp (Logga in)
0.6 kg CO₂e/kg
Paprika Grillad
Fontana
Kolonial
Art.nr. 114599
FRP
3x4 kg
Köp (Logga in)
0.6 kg CO₂e/kg
Paprika Grillad i Olja
Poggio Felice
Kolonial
Art.nr. 115214
FRP
2x2,9 kg
Köp (Logga in)
0.6 kg CO₂e/kg
Röd Paprika Grillad
Zeta
Kolonial
Art.nr. 103730
FRP
2x1,6 kg
Köp (Logga in)
0.6 kg CO₂e/kg
Paprikasallad
Tage Lindblom
Kolonial
Art.nr. 124142
FRP
3x4,2 kg
Köp (Logga in)
0.6 kg CO₂e/kg
Röd Gul Paprika Grillad
Zeta
Kolonial
Art.nr. 103431
FRP
2x1,6 kg
Köp (Logga in)
0.6 kg CO₂e/kg
Ugnsbakad Paprika i Olja
Everyday By Haugen
Kolonial
Art.nr. 127086
FRP
6x1,7 kg
Köp (Logga in)
0.6 kg CO₂e/kg
Grillade Paprikahalvor
Montanini
Kolonial
Art.nr. 780205
FRP
6x950 g
Köp (Logga in)
Strimlad Grillad Paprika
Fontana
Kolonial
Art.nr. 128859
FRP
2x2 kg
Köp (Logga in)
Filter
Bransch och matkultur
Italienska_köket
(3)
Italien
Varumärke
Fontana
(2)
Poggio Felice
(1)
Zeta
(2)
Pedros
(1)
Tage Lindblom
(1)
Montanini
(1)
Everyday By Haugen
(1)
Leverantör
Fontana Food AB
(2)
Azienda Poggio Felice S.r.l.
(1)
Di Luca & Di Luca AB
(2)
Matkompaniet AB
(1)
Tage Lindblom AB
(1)
Atria Sverige AB
(1)
Haugen-gruppen AB
(1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.