Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (7 st)

Parmigiano Reggiano 29,7%

Brakes
Färskvaror
Art.nr. 901075
FRP
4x1 kg

Grana Padano Flakes 29%

Brakes
Färskvaror
Art.nr. 901076
FRP
4x1 kg
Grana Padano Flakes 29%

Grana Padano Flakes 29%

Neutral
Färskvaror
Art.nr. 217012
FRP
10x500 g

Parmigiano Reggiano DOP

Ghidetti
Färskvaror
Art.nr. 206293
FRP
8x1 kg

Gran Castelli 29%

Castelli
Färskvaror
Art.nr. 208062
FRP
8x500 g

Parmigiano Reggiano Flakes

Galbani
Färskvaror
Art.nr. 214085
FRP
8x500 g
Gran Moravia Flakes 28%

Gran Moravia Flakes 28%

Gran Moravia
Färskvaror
Art.nr. 217025
FRP
10x1 kg
Filter
  • Bransch och matkultur
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Ursprungsmärkning
Senaste nytt
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.