Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (9 st)

Champinjoner skivade

Brakes
Djupfryst
Art.nr. 402763
FRP
2x2,5 kg

Blandsvamp

Brakes
Djupfryst
Art.nr. 900384
FRP
5x1 kg

Karl-Johansvamp kuber

Brakes
Djupfryst
Art.nr. 402976
FRP
5x1 kg

Gula Kantareller Färskfrysta

Brakes
Djupfryst
Art.nr. 900755
FRP
5x1 kg

Kantareller färskfrysta

Björnmat
Djupfryst
Art.nr. 720487
FRP
5x1 kg

Fryst Karl-Johan svamp champagnekorkar

Björnmat
Djupfryst
Art.nr. 411633
FRP
5x1 kg

Champinjoner Skivade EKO

Magnihill
Djupfryst
Art.nr. 412238
FRP
2x2,5 kg

Karl-Johansvamp Kuber

Björnmat
Djupfryst
Art.nr. 411634
FRP
5x1 kg

Karl Johansvamp tärnad

Polarica
Djupfryst
Art.nr. 759506
FRP
6x1 kg
Filter
  • Bransch och matkultur
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Kosthållning
  • Hållbara val
Senaste nytt
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.