×
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Menigo
Utforska sortiment
Inspireras
Bli kund
Logga in
Mat
Frysta skördeprodukter
Frysta grönsaker
Svamp
Svamp
Champinjoner
Kantareller
Karl-Johansvamp
Svampblandningar
Varor (8 st)
Gallerivy
Listvy
Gallerivy
Populärast
Jämförelsepris
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Publiceringsdatum
Klimatavtryck
: lågt till högt
Ny!
Populärast
0.2 kg CO₂e/kg
Champinjoner skivade
Brakes
Djupfryst
Art.nr. 402763
FRP
2x2,5 kg
Köp (Logga in)
0.2 kg CO₂e/kg
Blandsvamp
Brakes
Djupfryst
Art.nr. 900384
FRP
5x1 kg
Köp (Logga in)
0.2 kg CO₂e/kg
Karl-Johansvamp kuber
Brakes
Djupfryst
Art.nr. 402976
FRP
5x1 kg
Köp (Logga in)
0.2 kg CO₂e/kg
Gula Kantareller Färskfrysta
Brakes
Djupfryst
Art.nr. 900755
FRP
5x1 kg
Köp (Logga in)
0.2 kg CO₂e/kg
Kantareller färskfrysta
Björnmat
Djupfryst
Art.nr. 720487
FRP
5x1 kg
Köp (Logga in)
0.4 kg CO₂e/kg
Fryst Karl-Johan svamp champagnekorkar
Björnmat
Djupfryst
Art.nr. 411633
FRP
5x1 kg
Köp (Logga in)
0.2 kg CO₂e/kg
Champinjoner Skivade EKO
Magnihill
Djupfryst
Art.nr. 412238
FRP
2x2,5 kg
Köp (Logga in)
0.4 kg CO₂e/kg
Karl-Johansvamp Kuber
Björnmat
Djupfryst
Art.nr. 411634
FRP
5x1 kg
Köp (Logga in)
Filter
Bransch och matkultur
Italienska_köket
(2)
Italien
Varumärke
Menigos egna varor
(4)
Brakes
(4)
Björnmat
(3)
Magnihill
(1)
Leverantör
Menigo
(4)
Björnmat International AB
(3)
Magnihill AB
(1)
Kosthållning
Nyckelhålsmärkt
(2)
Hållbara val
EU Ekologisk odling
(1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.