Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (8 st)

Champinjoner skivade

Brakes
Djupfryst
Art.nr. 402763
FRP
2x2,5 kg

Blandsvamp

Brakes
Djupfryst
Art.nr. 900384
FRP
5x1 kg

Karl-Johansvamp kuber

Brakes
Djupfryst
Art.nr. 402976
FRP
5x1 kg

Gula Kantareller Färskfrysta

Brakes
Djupfryst
Art.nr. 900755
FRP
5x1 kg

Kantareller färskfrysta

Björnmat
Djupfryst
Art.nr. 720487
FRP
5x1 kg

Fryst Karl-Johan svamp champagnekorkar

Björnmat
Djupfryst
Art.nr. 411633
FRP
5x1 kg

Champinjoner Skivade EKO

Magnihill
Djupfryst
Art.nr. 412238
FRP
2x2,5 kg

Karl-Johansvamp Kuber

Björnmat
Djupfryst
Art.nr. 411634
FRP
5x1 kg
Filter
  • Bransch och matkultur
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Kosthållning
  • Hållbara val
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.