Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (8 st)
Fruktsallad

Fruktsallad

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 201155
FRP
1x5,5 kg
Fruktsallad Säsong

Fruktsallad Säsong

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 304279
FRP
1x5 kg
Specialisten tipsar

”Spara tid i julstöket och beställt färdigskuren frukt och grönt! Vi har allt från strimlad grönkål och rödkål till fileade apelsiner och grapefrukt.” Bengt Naeslund, specialistsäljare frukt & grönt.

Grönkål Strimlad

Grönkål Strimlad

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 304258
FRP
1x1 kg
Blodgrapefruktfilé

Blodgrapefruktfilé

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 304152
FRP
1x1 kg
Brysselkål i Halvor

Brysselkål i Halvor

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 303863
FRP
1x2 kg
Grönkål Repad Strimlad

Grönkål Repad Strimlad

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 304204
FRP
1x500 g
Melonbitar Tricolor

Melonbitar Tricolor

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 303716
FRP
2x1,5 kg
Citrusmix Filé

Citrusmix Filé

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 304221
FRP
1x1 kg
Fruktsallad Lyx

Fruktsallad Lyx

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 304373
FRP
1x5 kg
Fruktsallad bas

Fruktsallad bas

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 300686
FRP
1x5 kg
Melonbitar av Honung/Orange

Melonbitar av Honung/Orange

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 300754
FRP
2x2 kg
Fruktsallad Fruktmix

Fruktsallad Fruktmix

Daily Greens
Färskvaror
Art.nr. 305341
FRP
4x125 g
Filter
  • Färskvaruhallen Menigo
  • Säsong och högtid
  • Varumärke
  • Leverantör
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.