Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Avokado

    Varor (8 st)
    Avokado Mogen Softripe

    Avokado Mogen Softripe

    Menigo frukt & grönt
    Färskvaror
    Art.nr. 304915
    ST
    1x1x20st
    Avokado Mogen Trops Hass Klass 1

    Avokado Mogen Trops Hass Klass 1

    Menigo frukt & grönt
    Färskvaror
    Art.nr. 304751
    ST
    1x1 st
    Avokado Sushi Softripe

    Avokado Sushi Softripe

    Menigo frukt & grönt
    Färskvaror
    Art.nr. 305106
    ST
    1x1 st
    Avokado Hård Hass Klass 1

    Avokado Hård Hass Klass 1

    Menigo frukt & grönt
    Färskvaror
    Art.nr. 706309
    ST
    1x1 st
    Avokado Hård Hass Klass 1 EKO

    Avokado Hård Hass Klass 1 EKO

    Menigo frukt & grönt
    Färskvaror
    Art.nr. 301788
    ST
    1xx st
    Avokado Mogen Hass Klass 1 EKO

    Avokado Mogen Hass Klass 1 EKO

    Menigo frukt & grönt
    Färskvaror
    Art.nr. 301004
    ST
    1x1 st
    Avokado Hass Klass 1

    Avokado Hass Klass 1

    Menigo frukt & grönt
    Färskvaror
    Art.nr. 303700
    ST
    1x 18st/frp
    Avokado Stor Hass Klass 1

    Avokado Stor Hass Klass 1

    Menigo frukt & grönt
    Färskvaror
    Art.nr. 708133
    ST
    1x1 st
    Filter
    • Färskvaruhallen Menigo
    • Hållbara val
    Senaste nytt
    Så tolkar du lagerstatus på dina varor
    Så tolkar du lagerstatus på dina varor
    Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
    Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
    Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
    Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
    Mat i kristider
    Mat i kristider
    Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.