Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (3 st)

Hummerkött Claw & Knuckle Kokt MSC

Nordic Seafood
Djupfryst
Art.nr. 411667
FRP
16x320 g

Hummer Kokt i Nät MSC

Nordic Seafood
Djupfryst
Art.nr. 411669
FRP
1x12x325 g

Hummer Kokt i Nät MSC

Nordic Seafood
Djupfryst
Art.nr. 411665
FRP
1x12x450 g
Filter
Senaste nytt
100 % växtbaserat och palmoljefritt
100 % växtbaserat och palmoljefritt
I Helsingborg har matfetter och margariner från varumärken som Flora och Lätta tillverkats i över 60 år och i september tog man ett stort steg genom att hela fabriken blev 100% växtbaserad.
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
En förebild att ta rygg på
En förebild att ta rygg på
Anna Lind Lewin är för tredje året i rad aktuell som en av initiativtagarna bakom Stellagalan ¬- en gala vars ambition är stärka kvinnors yrkesval och lyfta fram kvinnliga förebilder inom den gastronomiska branschen.