Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (10 st)

Sardellfiléer i Solrosolja

Girasole
Färskvaror
Art.nr. 214802
FRP
12x80 g

Sardellfilé

Zeta
Kolonial
Art.nr. 127881
FRP
6x700 g

Marinerad Ansjovisfilé Alici Marinate

Italian Food Trading
Färskvaror
Art.nr. 215105
ST
1x200 g
Sardeller i Olja

Sardeller i Olja

Pedros
Färskvaror
Art.nr. 129051
FRP
12x335 g
Ansjovisfiléer/Sardeller i Olja

Ansjovisfiléer/Sardeller i Olja

Exohos
Färskvaror
Art.nr. 217243
FRP
24x290 g

Ansjovisfilé Original

Grebbestad
Färskvaror
Art.nr. 782254
FRP
6x860 g

Sardeller i Extra Virgin Olivolja

Codesa
Färskvaror
Art.nr. 214999
FRP
50x48 g
FRP
48x48 g

Ansjovisfilé Original

Grebbestad
Färskvaror
Art.nr. 209115
FRP
20x125 g

Sardellcrème MSC

Zeta
Kolonial
Art.nr. 110182
FRP
12x60 g
Filter
  • Bransch och matkultur
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Hållbara val
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.