Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Panerade plattfiskar

Varor (20 st)

Panerad Rödspätta Enkel 120-160g MSC

Fiskano
Djupfryst
Art.nr. 411852
FRP
1x5 kg
FRP
1x5 kg

Stillahavsspätta Panerad Dubbel 130-160g MSC

Royal Greenland
Djupfryst
Art.nr. 412434
FRP
1x5 kg

Fiskfilé Panerad Stekt 100-130g MSC

Royal Greenland
Djupfryst
Art.nr. 409417
FRP
1x5 kg

Rödspättafilé Panerad Ostekt 140-160g MSC

Polar Seafood
Djupfryst
Art.nr. 409784
FRP
1x5 kg
FRP
1x5 kg
FRP
1xca33x140-160
FRP
1x5 kg

Stillahavsspätta Sprödbakad 140-170g MSC

Lobster
Djupfryst
Art.nr. 412139
FRP
1x5 kg
FRP
1x5 kg

Flundrafilé Panerad 120-160g

Fiskano
Djupfryst
Art.nr. 401790
FRP
1x5 kg

Flundrafilé Sprödbakad 70-100g

Fiskano
Djupfryst
Art.nr. 412626
FRP
1x5 kg

Rödspättafilé Dubbel Panerad & Förstekt ca 130g MSC

Royal Greenland
Djupfryst
Art.nr. 406470
FRP
1xca31xca130 g
FRP
1x5 kg

Panerad Stillahavsskäddafilé 140-160g MSC

Fiskano
Djupfryst
Art.nr. 411995
FRP
1x5 kg

Sprödbakad Stillahavsskädda 140-160g MSC

Fiskano
Djupfryst
Art.nr. 402266
FRP
1x33x140-160 g
FRP
1x5 kg

Flundrafilé lättpanerad MSC

Findus
Djupfryst
Art.nr. 402288
FRP
1xca 44x115 g

Fiskfilé Panerad Stekt 30-60g MSC

Royal Greenland
Djupfryst
Art.nr. 411391
FRP
2x2,5 kg

Stillahavsspätta Panerad 70–100g MSC

Royal Greenland
Djupfryst
Art.nr. 412438
FRP
1x5 kg
Filter
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Hållbara val
  • Kosthållning
Senaste nytt
Gäster kräver näringsrikt på menyn
Gäster kräver näringsrikt på menyn
Trenden är tydlig. Restauranggäster blir allt mer intresserade av vad maten de äter innehåller. Menigo samlade leverantörer, experter och näringsidkare från matsverige för att diskutera vikten av näringsrik mat för en hållbar framtid.
Framtidskock med känsla för detaljer
Framtidskock med känsla för detaljer
Att representera Sverige i juniorkocklandslaget, vinna Bocuse Commis som första tjej och jobba på Michelinrestaurang med tydlig hållbarhetsprofil – det är drömmen för den nyexaminerade kocken Thilda Mårtensson.
Optimerad lunchservering
Optimerad lunchservering
Bättre mat, kortare köer och nöjdare kunder. På tidningshuset by Pontus har man lyssnat på sina kunder och tänkt ett extra varv för att förbättra lunchupplevelsen.