Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (7 st)

Sub 23 cm Förskuren

Bonjour
Djupfryst
Art.nr. 406673
FRP
30x100 g

Baguette Surdeg

Crebon
Djupfryst
Art.nr. 407067
FRP
1x20x350 g

Baguette Tendre 22cm

Delifrance
Djupfryst
Art.nr. 782333
FRP
66x130 g

Baguette Grov Mini

Panesco
Djupfryst
Art.nr. 405943
FRP
65x85 g

Surdegsbaguette 50cm

Djupfryst
Art.nr. 901291
FRP
20x350 g

Sub Mörk Förskuren

Bonjour
Djupfryst
Art.nr. 409749
FRP
42x140 g

Surdegsbaguette 23cm

Djupfryst
Art.nr. 901292
FRP
50x110 g
Filter
    • Varumärke
    • Leverantör
    Senaste nytt
    Så tolkar du lagerstatus på dina varor
    Så tolkar du lagerstatus på dina varor
    Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
    Mat i kristider
    Mat i kristider
    Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
    Fredrik har knäckt koden
    Fredrik har knäckt koden
    Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.