Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (8 st)
Pannacotta

Pannacotta

Debic
Färskvaror
Art.nr. 201494
FRP
6x1 l
Chokladpudding 170p

Chokladpudding 170p

Ekströms
Kolonial
Art.nr. 709926
FRP
1x2x2,5 kg
Pannacotta

Pannacotta

Carte D'or
Kolonial
Art.nr. 108031
FRP
1x2x260 g
Chokladpudding

Chokladpudding

Ekströms
Kolonial
Art.nr. 126101
FRP
15x120 g
Chokladpudding

Chokladpudding

Ekströms
Färskvaror
Art.nr. 209297
FRP
8x120 g
Brylépudding 150p

Brylépudding 150p

Ekströms
Kolonial
Art.nr. 709940
FRP
1x2x1,68 kg
Chokladpudding att Koka

Chokladpudding att Koka

Carte D'or
Kolonial
Art.nr. 108032
FRP
1x1,75 kg
Chokladpudding

Chokladpudding

Ekströms
Färskvaror
Art.nr. 209298
FRP
4x480 g
Filter
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Växtbaserat
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.