Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (19 st)
Donut Socker

Donut Socker

Bonjour
Djupfryst
Art.nr. 413102
FRP
48x50 g
Vaniljmunk

Vaniljmunk

Bonjour
Djupfryst
Art.nr. 413117
FRP
60x63 g

Minimunk Choklad Noisette

Donut Worry
Djupfryst
Art.nr. 901054
FRP
105x25 g

Minimunk Citron

Delifrance
Djupfryst
Art.nr. 404504
FRP
1x70x21 g
Äppelmunk

Äppelmunk

Bonjour
Djupfryst
Art.nr. 413103
FRP
60x63 g

Minimunk Vit Choklad

Delifrance
Djupfryst
Art.nr. 405176
FRP
70x21 g

Minimunk Vanilj

Delifrance
Djupfryst
Art.nr. 405177
FRP
140x25 g

Minimunk Äpple

Delifrance
Djupfryst
Art.nr. 405175
FRP
70x21 g

Churros

Aviko
Djupfryst
Art.nr. 409019
FRP
4x1 kg

Churros Straight

Aviko
Djupfryst
Art.nr. 410370
FRP
6x1 kg
Minimunk Pinky

Minimunk Pinky

Vandermoortele
Djupfryst
Art.nr. 413518
FRP
180x22 g

Donut Cookies & Cream

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412157
FRP
36x75 g

Minimunk Jordgubb

Delifrance
Djupfryst
Art.nr. 412229
FRP
70x21 g
Mini Donut Fancy Mix

Mini Donut Fancy Mix

Panesco
Djupfryst
Art.nr. 413871
FRP
112x20,5 g

Minimunk Socker

Familjen Dafgård
Djupfryst
Art.nr. 408626
FRP
110x18 g

Munk Vanilj

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412087
FRP
60x63 g

Donut Red Heart

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412162
FRP
24x88 g

Donut Strawberry Dream

Dafgårds
Djupfryst
Art.nr. 412160
FRP
36x70 g

Donut Merry Berry

Donut Worry
Djupfryst
Art.nr. 411219
FRP
48x71 g
Filter
  • Varumärke
  • Leverantör
Senaste nytt
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.