Varor (52 st)
Filter
- Bransch och matkultur
- Temperaturzon
Vin, sprit & starköl (47)Kolonial (5)
- Land
Sverige (28)Frankrike (10)Irland (2)Storbritannien (5)Italien (2)
- Varumärke
Briska (8)Galipette (4)Somersby (5)Kiviks (2)Magners (2)Aston Manor (3)Boulard (2)Bulmers (1)Christian Drouin (1)Cider (1)
Visa alla - Region
Normandie (8)Bretagne (2)Skåne (2)Trentino-Alto Adige (2)England (3)
- Leverantör
Spendrups Bryggeri AB (8)Carlsberg Sverige AB (7)Solera Sweden AB (4)Herrljunga Drycker AB (6)Kiviks Musteri AB (2)Anora Sweden AB (2)Brewery Internat Sweden AB (1)Enjoy Wine & Spirits AB (1)Fine Brands AB (2)Galatea AB (2)
Visa alla - Producent
Spendrups (8)Carlsberg Sverige AB (7)Les Celliers Associés (3)Kiviks Musteri (2)Magners (2)Aston Manor (3)Boulard (2)Chouette (1)Christian Drouin (1)Cidrerie Stassen (1)
Visa alla - Växtbaserat
Vegan (13)
- Hållbara val
Ekologisk (8)EU Ekologisk odling (1)
- Fri från
Glutenfri (3)
- Distrikt
Trentino (2)Calvados (1)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.























