Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sysco Essentials

Sysco Essentials är noga utvalda produkter till ett riktigt bra pris. Bra basprodukter och alltid ett smart val för köket.

Sysco Essentials är noga utvalda produkter till ett riktigt bra pris. Bra basprodukter och alltid ett smart val för köket. Här hittar du krossade tomater, havregryn, svenska ärter, müsli och mycket, mycket mer.

Under varumärket Sysco hittar du tre tydliga kvalitetsnivåer; Essentials, Classic och Premium som står för bra, bättre och bäst. Eftersom Menigo ägs av Sysco, världens ledande aktör inom foodservice, så säkras kvaliteten via en av de mest omfattande och ambitiösa kvalitetsprocesserna på marknaden.

Produkter från Sysco Essentials
Glass Vanilj
Sysco Essentials
Djupfryst
FRP 1x5 l

Kycklinggrillkorv Skinnfri 40g Sverige
Sysco Essentials
Djupfryst
FRP 4x1,6 kg

Kanelbulle 35g
Sysco Essentials
Djupfryst
FRP 6x20x35 g

Hållbart val
Sill I Bit För Snabbinläggning MSC
Sysco Essentials
Färskvaror
FRP 2x3,6 kg

Tekaka
Sysco Essentials
Djupfryst
FRP 7x10x50 g

Brytbröd Ljus
Sysco Essentials
Djupfryst
FRP 9x12x37g

QA-logo-sysco-kvalitetssakrad.png

Våra produkter från detta varumärke är märkta med ovanstående logotyp. Det är en kvalitetsstämpel som visar att produkten är kvalitets- och livsmedelssäkrad av branschens största kvalitetsteam.

Vi granskar produktens innehåll samt gör revisioner både skriftligt och på plats i fabrik. Dessutom genomförs regelbundna återbesök hos alla våra leverantörer. En kontroll som görs genom hela kedjan – från utveckling till färdig produkt, för att du som kund ska få en trygg och kvalitativ upplevelse varje gång.