Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sysco Simply Plant Based

Sysco Simply Plant Based erbjuder ett brett utbud av växtbaserade produkter. Här finns allt från animaliska substitut till grönsaksbaserade rätter samt veganska och vegetariska alternativ.

Sysco Simply Plant Based erbjuder ett brett utbud av växtbaserade produkter. Här finns allt från animaliska substitut till grönsaksbaserade rätter samt veganska och vegetariska alternativ. Ett sortiment som både förenklar matlagningen och utvecklar menyn. Sysco Simply Plant Based är ett av Menigos egna varumärken med kvalitetsgranskade och godkända produkter.

Köp produkter från Sysco Simply Plant Based

Havredryck Barista 2,8%

Sysco Simply
Kolonial
Art.nr. 901221
FRP
6x1 L

Havredryck 1,2%

Sysco Simply
Kolonial
Art.nr. 901220
FRP
6x1 l

Panerade Växtbaserade Nuggets Vegan

Sysco Simply
Djupfryst
Art.nr. 901280
FRP
4x2,5 kg
QA-logo-sysco-kvalitetssakrad.png

Våra produkter från detta varumärke är märkta med ovanstående logotyp. Det är en kvalitetsstämpel som visar att produkten är kvalitets- och livsmedelssäkrad av branschens största kvalitetsteam.

Vi granskar produktens innehåll samt gör revisioner både skriftligt och på plats i fabrik. Dessutom genomförs regelbundna återbesök hos alla våra leverantörer. En kontroll som görs genom hela kedjan – från utveckling till färdig produkt, för att du som kund ska få en trygg och kvalitativ upplevelse varje gång.