Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nyheter

Här hittar du de senaste nyheterna inom våra egna varumärken. Inspirerande tips, recept och information om våra produkter.
Dra dit pepparn växer
Dra dit pepparn växer
Nu lanserar vi kryddor i praktisk och greppvänlig 1L förpackning. Krydda med eko och bygg en bra bas i kryddhyllan med årets första nyheter. Läs Richard Tellströms intressanta text om kryddor.
Klassiska kanelbullar och lyxiga cheesecakes
Klassiska kanelbullar och lyxiga cheesecakes
Fika är inte bara kaffe och kaka, det är också ett tillfälle att ta en paus tillsammans med familj, vänner och kollegor i en stressig vardag.
Pastanyheter
Pastanyheter
Nu lanserar vi tre nya pastaprodukter. Mini farfalle och mini penne rigate är mindre varianter av sina storasyskon och passar därför extra bra till barn. Vår ekologiska lasagnette påminner om lasagneplattor men är mindre och med en trevligt räfflad kant.
Populära Lunchalternativ
Populära Lunchalternativ
Köttbullar med mos, pannkakor med sylt och grädde eller en smarrig kebab. Klassiska omtyckta smaker är alltid helt rätt. Här hittar du vårt utvalda sortiment för att snabbt skapa en populär måltid.
Street Food på menyn
Street Food på menyn
Att äta ute är mer inne än någonsin. Du har väl inte missat vårt utvalda sortiment som passar utmärkt för street food. Fräsch kyckling, krispiga fries och viktiga tillbehör.