Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Förmåner

Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare och vill att det ska vara förmånligt att arbeta på Menigo. Därför ger vi dig som medarbetare möjlighet att ta del av en rad förmåner. Här kan du läsa mer om några av dem.

Personalköp

Som grossist och leverantör av mat, dryck och utrustning är passionen för mat en central del av vår verksamhet och personalköp ser vi därför som en viktig förmån. Genom personalköp ges du som anställd möjlighet att ta del av hela vårt breda sortiment av varor till förmånliga priser. Du har dessutom möjlighet att ta del av de kurser och utbildningar som erbjuds via vårt dotterbolag Restaurangakademien till ett förmånligt pris.

Förmånshallen

Genom vår förmånshall får du bland annat tillgång till avtalade och fördelaktiga vård- och gruppförsäkringar med låga premier, eller så kan du köpa en cykel till förmånligt pris på avbetalning. Där hittar du även över 400 olika erbjudanden och rabatter på allt från kollektivtrafikkort och hemstädning, till upplevelser och hemelektronik.

Friskvårdsbidrag

Vi är måna om våra medarbetares välmående och hälsa och vi har en stark tilltro till att hälsa, såväl fysisk som mental, i kombination med engagemang och motivation är avgörande för en god arbetsprestation.

För att bidra till att våra medarbetare mår bra både på och utanför arbetet får du som anställd hos Menigo ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor – så att du kan ta hand om dig själv och din kropp på ett sätt som passar just dig.

Gratis mensskydd

Som en del i vårt jämställdhetsarbete och för att skapa en än mer inkluderande arbetsplats erbjuder vi gratis mensskydd på alla våra kontor och lager. Vi är stolta över att genom vårt samarbete med RedLocker vara med och driva ett gemensamt förändringsarbete för att bryta tabun kring mens och underlätta vardagen för våra medarbetare under deras menstruation.

Spana in våra lediga tjänster

Jobba på Menigo

Kollektivavtal, pension och försäkringar

Som anställd på Menigo omfattas du av kollektivavtal vilket ger dig en miniminivå avseende många viktiga anställningsvillkor. I våra kollektivavtal ingår lönerevision samt pension och försäkringar som omfattar alla anställda. Utöver de lagstadgade försäkringarna för allmän pension, sjuklöneförsäkring och föräldraförsäkring har vi även:

- Tjänstepension
- Arbetsskadeförsäkring
- Sjukförsäkring
- Tjänstereseförsäkring
- Omställningsförsäkring
- Föräldralön

Ledarutveckling och coachning

Arbetar du som chef eller ledare på Menigo har vi ett ledarskapsprogram där du utbildas i vårt ledarskapsramverk och får möjlighet att nätverka med andra chefskollegor. Flera gånger per år bjuder vi även in de som tillhör en ledningsgrupp till Ledningsgruppsforum där vi pratar om vår affär och andra aktuella ämnen för att hålla oss uppdaterade inom ledarskap. Till vår årliga Ledarkonferens bjuds alla chefer in i syfte att diskutera ledarskap samt dela erfarenheter över avdelningsgränser. För oss på Menigo är det viktigt att alla medarbetare förstår sin roll, hur de bidrar till verksamheten och har förutsättningar att utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt. Genom strukturerade samtal diskuterar du som medarbetare, tillsammans med din chef, hur du i din roll och med dina individuella mål, bidrar till Menigos övergripande affärsplan. Våra utvecklings- och medarbetarsamtal inkluderar även dialog om karriärmål och potentiella utvecklingsmöjligheter inom eller utanför den egna rollen.