Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Öppna butik

Vi söker drivna entreprenörer - bli Nära Dej handlare!

Vi letar efter handlare som vill driva närbutik eller lanthandel - "Butiken där man kan köpa sitt nästa mål mat eller komplettera sina storköp". Med tydlig matprofil, stor andel färskvaror och kolonial. Vi vill tillsammans med dig möta morgondagens konsumenter.

Nära Dej är en rikstäckande kedja med butiker i allt från storstäder till småstäder, trafik- och landsbygdlägen. Fria handlare som går under ett gemensamt varumärke och drar nytta av fördelarna att ingå i en större kedja som verkar för flera, samtidigt som man bevarar den lokala prägeln.

Menigo är en fullsortimentsgrossist som kan servicehandeln. Vi gör din vardag enklare genom att du kan samla alla dina inköp hos oss. Beställning sker via mobil-app, webb eller telefon, allt för att underlätta för dig som konceptkund.


Med dig som kund i fokus vill vi vara din naturliga samarbetspartner inom servicehandeln. Som konceptkund stöttar vi dig med allt runt omkring, så du kan lägga din tid och fokus på det du är bäst på; att sälja varor och ge god service i din butik.

Styrkan i ett starkt varumärke lyfter din butik invändigt och utvändigt. I Nära Dej-familjen är du inte ensam, och det är tillsammans vi möter konsumenterna i och utanför din butik. Butikerna ser olika ut, men konceptet är alltid detsamma oavsett  i vilken butik man är i. Tillsammans kan vi erbjuda konsumenter över hela landet det lilla extra.
Nyfiken på Nära Dej?

Är du intresserad av att bli en Nära Dej handlare? Klicka på länken nedan för att ta kontakt med en utesäljare i ditt område.
Kontakta oss!

Om Nära Dej

Startsidan
Sortiment & Service

Erbjudande

Kampanj

Öppna butik

Bli Nära Dej handlare
Kontakta utesälj

Våra butiker

 Hitta butiker

 Kontakta

Menigo Foodservice
+46 8 722 14 00
info@menigo.se