Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Majs och jalapeñosrelish

Receptkategori: À la Carte

(0 röster)
Länge leve måltiden restaurang
Majs och jalapeñosrelish

Gör så här

  1. Blötlägg majsen i vatten över natten och grilla dem sedan direkt på kolbädden tills dom är klara.
  2. Skär bort majskornen och lägg dem i en bunke, tillsätt jalapeños, lime samt honung och blanda.
  3. Skiva rödlöken tunt på mandolin och lägg i kallt vatten.
  4. Skär bort den nedersta stammen på koriandern och lägg åt sidan. 

Du behöver

10 stMajskolv Färsk
50 gJalapeño picklad hackad*
2 stRöd lök *
2 stLime Klass 1
1,5 hgKoriander*
2 mskHonung*
Salt*
Peppar*

Energifördelning

13.8%5.7%80.4%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi455.31 kJ
Energi108.6 kcal
Fett1.37 g
varav
- mättat fett0.17 g
- enkelomättat fett0.4 g
- fleromättat fett0.59 g
Kolhydrat19.24 g
varav
- sockerarter2.6 g
- stärkelse0 g
Protein3.31 g
Salt0 g
Fiber2.52 g