Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Populära Lunchalternativ

Köttbullar med mos, pannkakor med sylt och grädde eller en smarrig kebab. Klassiska omtyckta smaker är alltid helt rätt. Här hittar du vårt utvalda sortiment för att snabbt skapa en populär måltid.

Köttbullar är något av det svenskaste vi har och älskas av såväl stora som små. Med klassiska tillbehör som rårörda lingon och gräddsås kan det severeras både till vardags och fest. 

Våra köttbullar är gjorda på svenskt kött och har bra smak och konsistens. Allt kött vi använder till våra köttbullar är KRAV-märkt.

Vårt kebabskav är gjord på kryddat svenskt nötkött. Köttet är saftigt och har en bra textur. Skavet är ostekt, fritt från allergener och lösfryst. Bitarna är ca 30x30x3 mm stora

Vill man spara tid är det perfekt att bara ta fram dessa produkter från frysen och steka på. Gott och enkelt.

Efterrätt, Mellis eller lättare lunch?

Våra ekologiska tunnpannkakor är osötade och dubbelgräddade, goda att servera tillsammans med klassiska tillbehör. En smidig rätt att ta fram och snabbt värma i varmluftsugn eller mikrovågsugn innan servering. Innehåller ägg från frigående höns.

Köp produkter för snabba måltider
Kycklingbröstfilé 10% mörad
Tunnpannkaka dubbelvikt osötad EKO
Kebabskav SE
FRP 1x3,2 kg
Djupfryst
Bli kund
Köp tillbehör
Ströbröd Panko
Ströbröd osötat Laktosfri

Pannkakstårta med grillade jordgubbar, lime, 
rostad vit choklad och citronmeliss 

10 portioner: 

15 st pannkakor              
4 dl jordgubbssylt           
4 dl frysta jordgubbar  
1 dl strösocker                 
100 g vit choklad            
5 dl grädde                      
1 dl mascarpone              
1 st lime                            
2 tsk vaniljsocker         
citronmeliss 


Gör så här: 

Lägg dom frysta jordgubbarna på ett bleck, strö över socker och rosta i ugn 10 min på 220 grader. Låt svalna, blanda sedan med jordgubbssylten. 
 
Riv skalet och pressa saften ur limen, blanda ut med mascarpone och vaniljsocker, vispa grädde luftigt och vänd sedan runt med mascarponeblandningen. 
 
Bred ut vit choklad på en inoljad plåt, baka i 120 grader i ca 20 min eller tills gyllene, ta ut och krossa. 

Varva pannkakor med jordgubbskompott och vaniljkräm. Toppa tårtan med rostad vit choklad och citronmeliss samt grillade jordgubbar.