Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Säsongsanpassa dina fat

Med vilken öl? Det bestämmer du! Med Menigo som ölleverantör regleras varken volym eller sortiment. Dessutom löser vi installation, service och underhåll.

När vädret och värmen gör sig hemmastadd så strömmar kunderna till uteserveringarna, innergårdarna och takbarerna. Med längre öppettider och fler sittplatser gäller det att ha en väl utrustad bar inte minst med goda och varierade alternativ i kranarna.

Planera
din bar

Olika öl vid olika tillfällen

Valmöjligheterna av öl är många så hur kan man planera?

Under varma dagar är en ljus och svalkande pilsner eller lager ett utmärkt alternativ. Här kan även en veteöl eller en ljus ale passa väl. Kraftigare alternativ som mörka ales eller stout passar ofta bättre till kvällen när det blivit lite svalare eller vid mulna dagar, därav minst lika viktiga att ha i sortimentet.

Effektivisera din servering

Med fler gäster och större ytor kan det vara smart att utöka antal kranar och att placera ut fler barer. Att till exempel komplettera med en mindre bar på uteserveringen underlättar både personalens jobb och gör gästerna nöjdare, som får sin dryck snabbare. Då ökar också försäljningen.

Vi erbjuder en proffsig installation i din befintliga bar eller som en helt fristående utebar med din egen design.

Vi löser fatölen

Med hjälp av oss behöver du som kund inte skriva avtal med något bryggeri som reglerar volym och sortiment. Vi samarbetar i stället med KALL som sköter teknisk
installation och kopplingar, service och underhåll. Sortimentet på öl är helt fritt. Vill du veta mer? Kontakta din säljare.

MENIGO SOM ÖLLEVERANTÖR

  1. Ni är inte låsta till ett bryggeri som reglerar volym och sortiment 
  2. Välj sortiment från fler bryggerier och säsongsanpassa dina fat 
  3. Få hjälp med installation, service och underhåll 
  4. Installation i din befintliga bar eller som en helt fristående utebar med din egen design.
  5. Dryck och mat i samma leverans

Länge leve måltiden.

Hitta ännu mer tips och intressant läsning
Till huvudsidan