Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mat, dryck och utrustning till din sommarkrog

Sommarens sortiment är äntligen här! Fyll på med somriga nyheter och produkter som bjuder på klassiska smaker. Här hittar du ett brett sortiment med allt som hör sommaren till.
Husets viner 2023
Servera alkoholfritt

Husets viner 2023

Upptäck årets utvalda röda, vita, rosé och bubbliga viner. Testade och utvalda för smak, kvalitet och användning för att passa många och som husets alternativ på din vinlista.

Alkoholfritt

Allt fler gäster efterfrågar alkoholfria alternativ i baren och i matsalen. Låt inte alkoholfritt vara enbart ett komplement på din dryckesmeny utan låt den ta plats och ta betalt för det.

Vårt kött

Menigo färskvaruhallen erbjuder ett brett sortiment av kött. Till sommarens alla goda måltider har våra köttspecialister valt ut några artiklar till dig, de har valt frysta artiklar till samma kvalitet & pris i sommar.

God & lönsam pizza

Svenska Pizzakökets kock, Ermanno Parisi, guidar oss på vägen mot en förstklassig pizza från kök till meny. Nyckeln är deg, värme och svenska ingredienser.

Kitchen hacks

Våra färskvaruspecialister och köksmästare ger tips om tekniker, smarta hacks och enkla knep som hjälper dig i köket.

Vi samlas kring glöden

Hur skapar man lönsamhet på bästa sätt vid grillen? Detta om mycket mer i sommarens glödheta omgång av Länge leve måltiden.

Sommarens sortiment på kampanj

Hamburgare
Hamburgare
Hamburgare är en klassiker som passar perfekt i sommartid. Skapa din alldeles egna burgare från vårt utvalda sommarsortiment.
Pizza
Pizza
Köp ett färdigt pizzakit eller välj din egen topping, pizzabotten och tomatsås. Här hittar du allt för att lyckas med en god pizza i sommar.
Ost & Chark
Ost & Chark
En god ost- & charkbricka är ständigt aktuell och trevligt att bjuda gästerna på. Se utvalda produkter för sommaren här.
Fågel
Fågel
Köp kyckling i sommar till ett lägre pris. Just nu har Menigo sommarkampanj på ett utvalt sortiment av fågel. Du hittar artiklarna här!
Öl, Vin & Sprit
Öl, Vin & Sprit
Ta del av sommarens utbud av alkoholhaltiga drycker. Här hittar öl, vin och sprit att bjuda dina gäster på. Obs! för dig med alkoholtillstånd.
Fisk & Skaldjur
Fisk & Skaldjur
Njut av havets läckerheter och bjud dina kunder på fisk och skaldjur i sommar. Ta del av utvalt sortiment på Menigos sommarkampanj här!
Skafferiet
Skafferiet
Fyll på skafferiet i sommar med pasta, mjöl och andra torrvaror man alltid behöver i köket. Se utvalt sortiment här.
Matbröd
Matbröd
Ta del av utvalt sortiment av matbröd till ett lägre pris. Här hittar du knäckebröd, frallor och baguette på kampanj. Köp bröd nu!
Dessert & Glass
Dessert & Glass
Något sött efter maten? Bjud dina gäster somriga bär, gräddglass och smarriga bakverk. Besök sommarkampanjen redan idag!
Dryck
Dryck
Ta del av utbudet av drycker på sommarkampanj. Här hittar du kaffe, läsk, blanddrycker och mycket mer. Köp dryck nu!
Mejeri, ost & ägg
Mejeri, ost & ägg
Se sommarens utvalda mejeriprodukter. Fynda smör, vispgrädde, ägg och mycket mer till ett lägre pris. Du hittar produkterna på kampanj här!
Förbrukning
Förbrukning
Fyll på förråden med toalettpapper, take-away lådor, sopsäckar, bestick och mycket mer. Ta del av ett utvalt sortiment nu!
Utvalt sortiment av kött
Utvalt sortiment av kött
Menigo färskvaruhallen erbjuder ett brett sortiment av kött. Till sommarens alla goda måltider har våra köttspecialister valt ut några artiklar till dig. Se nu!