Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Easy Peasy en grönare vardag

Anamma utökar sitt sortiment med tre nyheter - Vegobullar Ärta, Vegonuggets Ärta och Formbar Vegofärs Ärta. Dina gäster kommer att uppleva en helt ny grön smaksensation där huvudproteinet kommer från ärta. Ännu en anledning till att äta mer grönt!

Den vegetariska trenden är fortsatt stark, inte minst tack vare en het debatt kring klimat och hälsa. Genom att vidga den befintliga portföljen av veganska produkter från Anamma, hoppas Orkla FoodSolutions göra det ännu enklare för alla att välja goda och gröna alternativ vid fler tillfällen.

Skolor, restauranger, caféer, sjukhus, hotell, snabbmatshak, bensinmackar och så vidare. I stort sett alla som serverar mat upplever just nu en kraftigt tilltagande efterfrågan på bra alternativ till köttserveringar från sina kunder.

Ärtans renässans!

Ärtan har oftast använts som tillbehör, till och med den klassiska ärtsoppan ska man ju ha pannkakor till! Men nu får ärtan äntligen kliva fram som huvudnummer i matlagningen i form av ärtprotein som förädlats till krispiga nuggets, saftiga bullar och formbar färs!

Tre ärtiga nyheter – för både hälsan och planeten!

Nu lanserar Anamma tre varianter av ärtprotein som inte bara är testvinnare. De är enkla att tillreda, veganska, glutenfria och klimatberäknade. Dessutom är de svinnsmarta och rika på både protein och variation! – Vi vill inspirera våra kunder till att våga prova något nytt som är bra både för hälsan och planeten. Med Anamma Ärta kan vi nu erbjuda ännu fler goda alternativ av växtbaserad mat nu med ärtor som proteinbas för ännu större variation, säger Carina Greiff, Team Portfolio Manager FoodSolutions, Orkla Foods Sverige.

Kort och gott om de tre nyheterna:

• Baserade på ärtprotein
• Veganska
• Glutenfria
• Proteinrika
• Riktigt god smak
• Många användningsområden
• Tillagade i Sverige
• Formbar Vegofärs Ärta är dessutom nyckelhålsmärkt.

Har du ännu inte testat vårt utsökta vegosortiment, så är dessa godbitar en bra väg in i det gröna och sköna. Vem vill inte bli serverad någon av nedan rätter på menyn?

Köp Anamma produkter

Receptinspiration med Anamma Ärta

Fast Food

När det kommer till fast food har köttet länge varit ensamt på toppen. Nu utmanas det av klassiska fast-foodrätter i en ärtigare form.

Vegobullar Ärta med nudlar och pak choi

Klassisk lunch

Både moderna och äldre klassiker kan enkelt förgylla din lunchmeny med Anamma. Allt du behöver göra är att byta ut köttet mot härligt ärtprotein.

Järpar av Formbar Vegofärs Ärta, potatismos och rårörda lingon

Skola

Att få barnen att äta mer grönt har gäckat vuxenvärlden i generationer. Här får du ett tips på rätt som eleverna garanterat kommer att älska!

Vegonuggets Ärta med råkost och yoghurt dipp

Anamma Formbar Vegofärs Ärta

Låt kreativiteten flöda! Med Formbar Vegofärs Ärta kan du skapa dina egna gröna favoriter. Oavsett om du vill göra burgare, järpar, bullar eller biffar.
Givetvis kan du även göra en klassisk Bolognese – fast utan kött!

Anamma Vegonuggets Ärta

Vem älskar inte naggande goda nuggets? Snabbt, enkelt och krispigt gott. Passar lika bra i en bowl som i en tunnbrödrulle eller sallad.

Anamma Vegobullar Ärta

Vegobullar Ärta är rullade med kärlek till planeten. Oavsett om du ska servera 30 eller 300 gäster kommer de att upptäcka hur gott vegetariskt faktiskt kan vara.