Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Årets nya kulglassar från SIA Glass

Alltid svensk färsk grädde och alltid tillverkad i Sverige är deviser SIA Glass i Slöinge lever efter när det är dags att utveckla nya glassar - men i första rummet står alltid smak och njutning.

– Vi vill skapa glass som gör livet härligare för Sveriges glassälskare. I år har vi glädjen att presentera glassnjutning till både kaffeälskaren, nötfantasten och till den som söker ett fräscht och exotiskt alternativ, säger Alexandra Thorn, Innovations- och Kvalitetschef på SIA Glass.

Kaffedrinken i glassbaren stavas Caramel Latte

Krämig gräddglass med smak av kaffe latte och slingor av härlig karamellsås.
– Kaffe är en ständigt aktuell smak och vi ville hitta en rolig twist på populära cold brews och kaffedrinkar. En gräddig och söt kolavariant av den klassiska kaffelatten blev en vinnare i provsmakningen.

KokosYuzu - Asian fusion à la Slöinge

Gräddglass med smak av kokos, rostade kokosflingor och frisk yuzusorbet.
– I KokosYuzu har vi lyckats med att skapa en innovativ smak med både gräddglass och sorbet som resulterat i det perfekta mötet mellan den runda smaken av kokos och yuzuns syrlighet, för maximal njutning.

Nötchoklad: Ny lyxig chokladsmak till alla Ice Dream-älskare

En fantastisk nyhet till alla som vill ha ett veganskt alternativ till gräddglass: Krämig chokladglass gjord på kokosgrädde med chokladsås och kanderade rostade hasselnötter. – Vi ville skapa en god lyxig glass som är naturligt vegansk och föll för favoriterna choklad och nötter i en oemotståndlig kombination ihop med kokosgrädden, säger Alexandra och tillägger:

– För oss är det viktigt att glassen är god även för klimatet, därför är all vår choklad märkt med Cocoa Horizons och vilket innebär att råvarorna är hållbart producerade från plantage till färdig produkt.

Fler goda nyheter finns att se fram emot i vår

Hasselnöt - en krämig gräddglass med fyllig hasselnötssmak, len hasselnötsås och rostade hasselnötter.

Saffran – en krämig och gyllene gul gräddglass med saffransmak.

Ljus Choklad Laktosfri – En efterlängtad krämig laktosfri ljus choklad gräddglass med virvlar av mjölkchokladsås.

Melon Laktosfri – en klassisk favorit nu som krämig laktosfri gräddglass med smak av Cantaloupe-melon och melonsylt.

– I produktutvecklingen jobbar vi både med att uppfinna nya härliga smakupplevelser men också med att maximera vårt sortiment, vi vill vara det självklara alternativet för Sveriges glassälskare.

SIA Glass sortiment hos Menigo