Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (26 st)
Foursidekanna förl 1L, till 503148, 581503, 581534
Minsta beställning 1 st

Blendtec EZ 600
Minsta beställning 1 st

Wildsidekanna för 1,4L till 581503, 581534
Minsta beställning 1 st

Blandare 38 L
Minsta beställning 1 st

Visp & Blandningsmaskin 20L
Minsta beställning 1 st

Blandare 19 L
Minsta beställning 1 st

Blender Vitamix The Quiet One 2 liter
Minsta beställning 1 st

Vita-Prep 3, 2L för både varma och kalla produkter
Minsta beställning 1 st

Visp- & blandningsmaskin 60L Viking
Minsta beställning 1 st

Blandare 7L Heavy Duty komplett
Minsta beställning 1 st

Blandare 9,5 L
Minsta beställning 1 st

Visp-och blandningsmaskin 7,5L kittel
Minsta beställning 1 st

Vitamix XL 5,6L för både varma och kalla produkter
Minsta beställning 1 st

Kanna till Vitamix XL blender.
Minsta beställning 1 st

Visp- & blandningsmaskin 10L Thunderbird
Minsta beställning 1 st

Visp & Blandningsmaskin 40L
Minsta beställning 1 st

Visp- & blandningsmaskin 40L Viking
Minsta beställning 1 st

Foursidekanna röd för 1L, till 503148, 581503,
 581534
Minsta beställning 1 st

Foursidekanna gul
Minsta beställning 1 st

Visp- & blandningsmaskin 20L Viking
Minsta beställning 1 st

Visp & Blandningsmaskin 10L
Minsta beställning 1 st

Visp & Blandningsmaskin 20L
Minsta beställning 1 st

Visp & Blandningsmaskin 60L
Minsta beställning 1 st

Filter
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Serier
Senaste nytt
Hur bygger man ett bra alkoholfritt sortiment?
Hur bygger man ett bra alkoholfritt sortiment?
Hur bygger man ett bra alkoholfritt sortiment och samtidigt ökar snittnotan. David Lagnetoft reder ut det.
Leverantörer av Menigos egna varumärken
Leverantörer av Menigos egna varumärken
Våra egna märkesvaror står för cirka 22 procent av försäljningen. Här har vi ett producentansvar, därför ställer vi ytterligare krav på dessa leverantörer.
Tillsammans för minskat matsvinn
Tillsammans för minskat matsvinn
Vi strävar alltid efter att minimera vårt matsvinn och att råvaror som blir över kommer till nytta för någon annan. Ett arbete som sträcker sig över hela verksamheten.