Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (11 st)

Kycklinggrillkorv Sverige

Djupfryst
Art.nr. 900986
FRP
4x1,6 kg

Kycklingkorv

Lindvalls Chark
Djupfryst
Art.nr. 411659
FRP
8x10x80 g

Grillkorv av Kyckling

Guldfågeln
Djupfryst
Art.nr. 400954
FRP
9xca10x40 g

Varmkorv av Kyckling Sverige

Guldfågeln
Djupfryst
Art.nr. 405041
FRP
2x25stx60 g

Kycklingvarmkorv Sverige

Lithells
Färskvaror
Art.nr. 210997
FRP
3x3,8 kg

Kycklinggrillkorv Skinnfri Sverige

Lithells
Djupfryst
Art.nr. 408747
FRP
4x1,6 kg

Kycklingvarmkorv med Skinn

Lithells
Färskvaror
Art.nr. 215107
FRP
4x1,8 kg

Wienerkorv Kalkon Sverige

Ingelsta
Djupfryst
Art.nr. 412236
FRP
5x1,2 kg

Kycklingwienerkorv EKO

Mälarchark
Djupfryst
Art.nr. 406909
KG
1x160xca50 g
KGD
1x50 g
Kycklingkorv Poli

Kycklingkorv Poli

Perutnina
Färskvaror
Art.nr. 216901
FRP
6x500 g

Kycklinggrillkorv

Sörensens
Djupfryst
Art.nr. 412292
FRP
7x800 g
Filter
  • Temperaturzon
  • Varumärke
  • Leverantör
  • Fri från
  • Hållbara val
  • Svenskt
  • Märkning
Senaste nytt
100 % växtbaserat och palmoljefritt
100 % växtbaserat och palmoljefritt
I Helsingborg har matfetter och margariner från varumärken som Flora och Lätta tillverkats i över 60 år och i september tog man ett stort steg genom att hela fabriken blev 100% växtbaserad.
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Arvid Nordquist med Ta Fram Det Bästa Proudly Presents FUSION
Arvid Nordquist med Ta Fram Det Bästa Proudly Presents FUSION
Tillsammans med David Lundqvist, Årets Kock 2018, har vi tagit fram inspirationsrätter i FUSION style. Vi presenterar två rätter gjorda i FUSION style – med inspiration från de engelska och asiatiska köket. Låt dig inspireras!