Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (19 st)

Fruktsallad

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 201155
FRP
1x5 kg

Äpple klyftad 40g

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 300785
FRP
60x40 g

Citron Zest

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 300272
ST
1x1 kg

Fruktsallad bas

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 300686
FRP
1x5 kg

Apelsinfilé

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 301938
FRP
1x2 kg

Melonbitar tricolor

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 303716
FRP
2x1,5 kg

Mango 10x10mm

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 302570
FRP
2x2 kg

Druva kärnfria blå

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 302765
FRP
2x2 kg

Apelsin Klyftad

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 301939
FRP
1x2 kg

Melonbitar Av Honung/Orange

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 300754
FRP
2x2 kg

Citron Skivad

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 300695
FRP
1x2 kg

Apelsin Skuren I Bitar

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 302764
FRP
2x2 kg

Äpple klyftad hink

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 300355
FRP
1x2 kg

Citron Klyftad

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 300777
FRP
1x2 kg

Ananas I Bitar

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 300788
FRP
2x2 kg

Melon Skivad 2 kg

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 300789
FRP
2x2 kg

Apelsin Hel Skalad

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 301937
FRP
1x2 kg

Apelsin Skivad

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 301940
FRP
1x2 kg

Vattenmelon I Bitar

SallaCarte
Färskvaror
Art.nr. 303715
FRP
2x1,5 kg
Filter
  • Varumärke
  • Leverantör
Senaste nytt
Hamburgare för alla
Hamburgare för alla
Hamburgare är en given rätt på sommarmenyn. Vi har plockat ihop ett urval av våra finaste produkter till den perfekta burgaren med tillbehör.
Ingen sommar utan spritz och GT
Ingen sommar utan spritz och GT
Tre delar prosecco, två delar aperitif och en del sodavatten. En enkel, god och väldigt populär sommarcocktail som fortsätter att trenda i baren. Vi har gjort tre varianter av spritz på Aperol, Sarti och Campari.
Popular World Foods lyfter skolans meny
Popular World Foods lyfter skolans meny
Lösningar som hjälper skolkök att ta med eleverna på inspirerande smakäventyr, väcka intresse för andra kulturer och göra lunchen till en del av undervisningen.