- Hem
- Recept & kalkyl
- Lammkorv i bröd
Åtgärder
Lammkorv i bröd
Receptkategori: Korvrätter●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Ansa och skär rödkålen i bitar. Fräs i smör tills den böjar få färg. Ringla över sirapen och krydda med salt och peppar. Häll över buljongen och vatten och låt puttra ihopi ca en timme. Dela grönkål och fritera Blanda yoghurt med hackad gräslök och hälftern av körvel som du hackat. Smaka av med salt och peppar Stek korven i smör, dela korvbröden på hälften. Montera ihop genom att lägga den ihop kokade kålen i brödet, lägg på korven, den friterade kålen och toppa med dressing och körvel
Du behöver
3,4 hg | Lammkorv Merguez mini |
2,8 hg | Korvbröd ljust Tina och servera |
4 hg | Rödkål SE |
10 g | Kanel hel PP |
50 g | Smör Normalsaltat* |
2 msk | Sirap mörk |
salt* | |
peppar* | |
30 g | Grönsaksbuljong pulver 0,99% salt |
2 hg | Grönkål 200g |
20 g | Körvel ask |
3 dl | Turkisk yoghurt 10% laktosfri |
10 g | Vitlök hackad |
50 g | Gräslök SE |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 576.92 kJ |
Energi | 137.53 kcal |
Fett | 6.87 g |
varav | |
- mättat fett | 2.92 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0.04 g |
Kolhydrat | 13.68 g |
varav | |
- sockerarter | 4.21 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 4.81 g |
Salt | 1.83 g |
Fiber | 1.03 g |
kr